Kotiturnaus pisteittä

Salibandyn 4 divisioonan kotiturnaus on nyt lätkitty. Saldona turnauksesta ei tullut pistettäkään.Molemmat ottelut olivat tiukkoja ja vasta otteluiden lopussa kääntyivät vastustajille. Katsojia oli hienosti paikalla varsinkin lapualaisten keskinäisessä kohtaamisessa. Suuri kiitos toimitsijana toimineille PSB:n likoille ja apureille!

Ensimmäinen ottelu seinäjokista Valaita vastaan oli tasainen maalipaikkojen suhteen, pallollinen kontrolli oli Valailla pääosin mutta hyvin taisteli PSB. Ottelu ratkesi vasta 43.35 kun Valaiden hyökkääjä naputti neljännen identtisen maalinsa takatolpalta, tämä kuvio koituikin kohtaloksi. Selvästi harjoiteltu kuvio vastustajalta jota ei saatu vaan pelattua pois. Hyvää pelissä oli taisteluilme, PSB nousi kahdesti 2 maalin takaa tasoihin, ensin parissa minuutissa ja toisen kerran 5 sekunnissa.

Valaat (Sjoki)PSB 5-4 (1-0,2-2,2-2)

Tehot:
Lasse Saunamäki 1+1
Tero Viinamäki 1+0
Jukka Latvala 1+0
Tuomas Malmi 1+0
Tuukka Ylihärsilä 0+1
Ristomatti Soramo 0+1

Jäähyt:
Jukka Latvala 2min

Toinen peli oli sitten tuttua ja turvallista SBS Lapuaa vastaan. Matsi lähti tasaisissa merkeissä käyntiin, SBS hienokseltaan hallitsi ensimmäistä erää ja tekikin johtomaalin. Toisessa erässä PSB oli hyvä, sai luotua hyviä paikkoja ja  toisen erän lopussa se alkoi tuottaa tulostakin ja se erä menikin PSB:lle 2-0. Kolmannessa erässä SBS sai pari “lahjamaalia” ja kiri ei enää riittänyt. Kokonaisuutena PSB:ltä varmasti kauden paras ottelu ja pikkutuurilla lukemat olisi voinut olla toisinpäin.

PSB-SBS 3-5 (0-1,2-0,1-4)

Tehot:
Lasse Saunamäki 1+1
Tuukka Ylihärsilä 1+0
Jukka Latvala 1+0
Teemu Vainio 0+1
Tero Viinamäki 0+1

--