LaPo:lle 5 Länsi-Suomen mestaruutta

21.7.2012 Pietarsaaren Jeppis Gymillä kilpailtiin kaikkien ikäluokkien ja sarjojen RAW-penkin Länsi-Suomen mestaruuskisat. Kisoihin osallistui noin 40 nostajaa. Lapualta karkeloissa nosti 5 nostajaa. Tämä kilpailu oli Länsi-Suomen mestaruuksien ratkomisen kannalta myös hyvä välietappi 18.8-19.8.2012 Äänekoskella kilpailtavaa RAW-penkin SM-kisaa ajatellen.

Lapuan Ponnistusta Pietarsaaressa menestyksellisesti edustivat
Tomi Halmesmäki M66
Aapo Ylä-Autio M17 74kg
Eero Mäki M20 74kg
Janne Halmesmäki M93kg
Tuomas Hautala M20 120kg

Jokaisen RAW-penkkikunto näyttää lupaavan hyvää, sillä tuomisina Pietarsaaresta oli 5 Länsi-Suomen mestaruutta:

Länsi-Suomen mestarit

Nyt on kuukausi aikaa SM-kisoihin. Jos jokainen tekee valmistautumisen oikein, on SM-kisoissa mahdollisuudet jokaisella hyvään tulokseen! Kaikki kannattajat ovat tervetulleita seuraamaan SM-kisoja Äänekoskelle.

Tomi Halmesmäki:
Tomi oli ennätyskunnossaan! Helpon aloitusraudan jälkeen Tomi korotti toiseen nostoon oman ennätyksen 137,5kg. Sehän tuli leikiten ja näin oma ennätys parani 2,5kg. Tämähän ei Tomille riittänyt sillä tankoon lastattiin 140kg, eihän se painanut mitään! Oma ennätys parani 5kg! Näin suuri ennätyksen parantaminen ei ole jokapäiväistä aikuisten tasolla!

Aapo Ylä-Autio:
Aapo otti elämänsä ensimmäisen SVNL:n RAW-penkkiraudan 90kg kevyesti! Toiseen hän käski miehekkäästi lastata 100kg! Ja miehekkäästihän se nousikin. Kolmanteen nostoon 105kg, millä otettaisiin Länsi-Suomen mestaruus. 105kg nousi ja mestaruus Lapualle, sillä Aapo oli punnituksessa vastustajaansa kevyempi ja näin tasatuloksen syntyessä mestaruus Aapolle!

Eero Mäki:
Eeronkin kunto oli kohdillaan sillä kolmannella 117,5kg, jolla voitettiin mestaruus. Alipainoa oli reilut 2kg eli mies on edelleen hyvässä rantakunnossa. Mutta lupasi ottaa painon 74 kiloon SM-kisoihin, jotta saataisiin kaikki hyöty kropasta!

Janne Halmesmäki:
Halmesmäen penkkiveljesten toinenkin jäsen eli Janne näytti Pietarsaarelaisille kuinka RAW-penkki kulkee! Tulokseksi 160kg ja mestaruus! Kaksi jälkimmäistäkin eli 175kg ja 177,5kg nousivat myös, mutta niitä ei hyväksytty sillä jalkapohjat irtosivat maasta. Eli SM-kisoihin tasapohjaista kenkää tilalle, niin kunnon ollessa sama tämäkin rauta kyllä virallistetaan!

Tuomas Hautala:
Ensimmäiseen 160kg, joka nousi mutta hylättiin sillä jalkapohjat irtosivat maasta. Toiseen sama rauta 160kg ja puhtaasti ylös! Eli olkapää toimii ja penkki kulkee, joten mies on jälleen täydessä penkkikunnossaan! Hyvä Tuomas. Tuomas oli itsevarmalla päällä ja kolmanteen 175,5kg eli SE rauta. Tällä kertaa se ei noussut, tämä on ymmärrettävää sillä onhan Tuomaskin vain ihminen, mutta hyvä yritys siitä huolimatta!

Kaikki onnistuivat! Tällaisia reissuja tulee harvoin, että jokaisella on kunto kohdillaan ja kaikki PONNISTAVAT palkintopallin ensimmäiselle korokkeelle. Varmasti siis ikimuistoinen kilpailureissu, sillä pettymyksiltä säästyttiin!

Tulokset

Kaikkien nostot video

-Väiski

--