Lapuan kisat

Yleisöä!

19.5.2012 Lapuan Kuntopisteessä järjestettiin SVRY:n maksimi- ja toistovoimapunnerruksen SM-karsinta kisat. Kisoihin osallistui yhteensä noin 40 nostajaa. Yleisöä riitti, sillä Kuntopisteen jumppasali oli tupaten täynnä ja enemmänkin olisi varmasti tullut, jos tilaa olisi riittänyt! Tämä tietää hyvää  20.10.2012 järjestettävää toistovoimapunnerruksen SM-kisaa ajatellen, mikä järjestetään Lapuan Urheilutalolla.

Lapuan Ponnistuksen nostajat kaikki onnistuivat tekemään tuloksen, mikä tarkoittaa, että pääsy Lapuan toiston SM-kisoihin on turvattu ja nostajat, jotka nostivat maksimissa pääsevät kilpailemaan myös maksimin SM-kisoihin.

M90
Janne Halmesmäki loisti ja otti kultaa toistossa tuloksella 33. Maksimissa Janne otti pronssia tuloksella 160kg. Joten kunto näyttää hyvältä SM-kisoja ajatellen, tsemiä treeneihin!

M65
Tomi Halmesmäki hääräsi kisajärjestäjänä, mutta siitä huolimatta rauta oli kevyttä, kuten aina ennenkin! Toistossa oma ennätys 52 ja kultaa. Maksimissa 130kg ja nuoremmat pojat jäivät nuolemaan näppejään, kulta Tomille.

M80
Anssi Mäkelä nappasi ensimmäisestä kisastaan voiton tuloksella 20, voittaen vain yhdellä toistolla! Tiukka kisa! Nyt on ensikokemus saatu ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia kisoja! Onnea, Anssi.

J-20v 100kg
Jussi Ala-Kortesmaa rikkoi Jari Takalan hallussa olleen Suomen ennätyksen yhdellä toistolla, Jussin tulokseksi siis 13 toistoa. Hyvä Jussi ja nyt kesäkuntoon!

J-17v 70kg
Aapo Ylä-Aution työskentely oli hyvin rauhallista, vaikka kyseessä oli nuoren miehen ensimmäinen kisa, maksimista tulokseksi 90kg ja kultaa. Toistossa Aapo oli vahva ja otti 19 toistoa ja kultaa! Tämä on huikea tulos ja ennustaa hyvää tulevia SM-kisoja ajatellen! Seuraavan kerran Aapo kilpailee SVNL:n Länsi-Suomen RAW-penkin mestaruuskisoissa, toki näissä karkeloissa nähdään myös muitakin LaPo:n urheilijoita!

J-20v 70kg
Eero Mäki otti maksimissa 110kg, mikä on uusi Suomen ennätys. Toistossa 20 toistoa, mikä on uusi Suomen ennätys. Kultaa kummassakin lajissa.

Kisat menivät siis jokaiselta hyvin ja tästä on hyvä kaikkien jatkaa eteenpäin!
Kiitos kaikille, jotka oli mukana järjestämässä kisoja!

Toiston tulokset
Maksimin tulokset

Eeron nostot

Väiski

--