Lavrukov upotti Sisu-Pallon

Nelonen: Sisu-Pallo – Ponnistus 1-2 (0-1).  Artem Lavrukovin kaksi maalia toivat tärkeän voiton ja täydet kolme pistettä Lapualle.

Vierasjoukkue Ponnistus hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja joukkueella oli useampi maalinteko paikka ratkaista ottelu. Kotijoukkueen viimeiset syötöt olivat heikkoja ja hyökkäystehot jäi puuttumaan. Ensimmäisen puoliajan ainokaisen maali teki 23 minuutilla Ponnistuksen Artem Lavrukov.

Toisella puoliajalla ottelu tasaantui ja 60 minuutilla kotijoukkueen Jonatan Tynkkynen sijoitti taitavasti 1-1 tasoituksen. Maalin jälkeen Sisu-Pallo vyörytti hyökkäyksiä kohti Ponnistuksen maalia ja näytti, että ottelu kääntyy kotijoukkueelle. Ponnistus oli matkassa vain 13 pelaajalla ja se näkyi liikkeessä. Ottelun ratkaisu syntyi 90+3 minuutilla. Ponnistus sai vapaapotkun 35 metristä kun Lavrukovin upea laukaus painui maalin yläkulmaan. Lavrukovin ohella kentällä uurastivat laajalla säteellä Kimmo Känsäkoski ja Abderrahim Elkhaimer sekä hyvin puolustuksessa katkonut Hannu Haapa-aho.

Seuraavaksi Ponnistus matkustaa 23.5. Vaasaan Kungliga Wasa C.F:n vieraaksi.

Artem Lavrukov

--