Linjamäki jatkaa

Linjamäki jatkaa Ponnistuksen peräsimessä. 

Viime vuodet menestyksekkäästi Ponnistuksen jalkapallon edustusjoukkuetta luotsannut Olavi Linjamäki jatkaa joukkueen päävalmentajana myös kaudella 2015. Kauteen valmistautuminen alkaa vuodenvaihteen jälkeen, jolloin harjoitukset pyörähtävät käyntiin Patruuna-Areenassa.

Olavi Linjamäellä on pitkä ura ja paljon kokemusta sekä pelaajana että valmentajana. Pelaajauralla kokemusta karttui 21 v. maajoukkueessa ja pääsarjatasolla mm. Sepsi-78 ja Jarossa sekä Belgian kentillä.  Valmennuspuolella hän on suorittanut Suomessa A-valmentajatutkinnon, jonka päivitys UEFA:n A-lisenssin saamiseksi on käynnissä. Suurimman osan valmennusurastaan “Olke” on valmentanut juuri Ponnistusta, ensimmäisen kerran jo vuonna 1997.

Joukkue on sjioittunut viime vuosina Linjamäen komennossa nelosdivarin kärkipäähän, viime vuonna sijoitus oli neljäs. Tavoitteena on luonnollisesti parantaa sjioitusta tulevana kesänä.
-Viime vuonna joukkueeseen tuli mukaan uusia nuoria pelaajia junioreiden puolelta ja tänä vuonna heitä on tarkoitus ajaa sisään vielä enemmänkin, “Olke” kertoo.
Pitkäjänteinen työ ja vastuun antaminen nuorille pelaajille onkin ollut aina leimallista Linjamäen valmentamisessa.

Joukkueen huollosta vastaavat Seppo Pirttinen ja Hannu Haapa-aho.

Kauden ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 7.1. klo 18.45 Patruuna-Areenassa.

--