Mäkelä ja Halmesmäet MM-Texasiin.

Ponnistuksen Sami Mäkelä ja Tomi Halmesmäki aloittavat kilpailukauden huhtikuussa Texasin Killenissä. Siellä käydään Klassisen penkkipunnerruksen MM-kilpailut 17-22.4. Huoltajaksi ”vanhoille” herroille lähtee Janne Halmesmäki, jolla oli myös mahdollisuus MM-kisapaikkaan. Maakohtaiset kilpailijapaikat olivat täynnä joten Janne lähtee taktikoimaan Lapuan pojille mahdollisimman kovaa sijoitusta.

Tomi kilpailee sarjassa M40 M66kg. Tomi on lavalla heti kisaviikon ensimmäisenä päivänä. -Parhaani teen ja katsotaan mihin se tänä vuonna riittää. Kovia nostajia on vastassa mm. Japanista ja Amerikasta, kommentoi Tomi.

Sami kilpailee sarjassa M40 M105kg. Sami on tulessa keskiviikkona. Samin sarja on ennakkoilmoittautumisien valossa erittäin tasainen. Samin sarjassa nostaa myös Jussi Kuusikko (Viitasaari) joten suomalaisilla on mahdollisuus jopa kahteen MM-mitaliin kuhan kaikki onnistuu suunnitellusti.

Jälleen on Lapua ja Lapuan Ponnistus edustettuna maailmalla. Se on mahtavaa että pienestä kaupungista löytyy melkein joka vuosi myös MM-tason edustuksia.

TPH

--