Miehille salibandystä tappio ja tasapeli

Lauantaiselta salibandyn IV div. Teuvan reissulta saldona tappio ja tasapeli. Sc Laihia koulutti ekassa pelissä lapualaisia ja toisessa pelissä avaimet oli omissa käsissä loppuun asti mutta omat virheet kostautui ja Sc Alavus nousi tasoihin.

Ensimmäinen matsi oli Laihiaa vastaan, ottelu oli vaikea ja lähtö vielä vaikeampi kun Sc Laihia oli laukonut reippaan puolen kymmentä kertaa oli tilanne jo 6-0. Toisen erän alkuun PSB:ltä pieni ryhdistäytyminen ja pari häkkiä nopesti mutta se ei auttanut vaan Laihia paineli helppoon voittoon. Positiivista oli että paikkoja saatiin mutta vastustajan veskari oli edessä tai ammuttiin ohi.

Sc LaihiaPSB 10-3 (6-0,1-2,3-1)

Tehot:
Tero Viinamäki 1+0
Tuomas Malmi 1+0
Eetu Kyrönlahti 1+0
Lasse Saunamäki 0+1
Matias Metsäpelto 0+1
Jukka Latvala 0+1

Jäähyt:
Ville Johansson 5+20min
Matti Mäkifossi 2min

Torjunnat:
Joonas Kattelus 11torj.

Toinen ottelu olikin sitten vahvempi mutta vastuskaan ei ollut samaa luokkaa kuin aiemmassa. Ottelu lähti tasaisesti käyntiin, molemmilla oli paikkoja tasaisessa väännössä. Yksi PSB:n harjoiteltu kuvio tuotti komean maalin kun Teemu Ylihärsilä lähetti loistavan syöttölaukauksen josta Eetu Kyrönlahti ohjasi taitavasti pallon verkon perukoille. Viimeiseen erään PSB lähti hyvistä asetelmista johtaen matsia 6-3 mutta sitten alettiin herpaantumaan ja tekemään virheitä. Alavus rokotti alivoimalla maalin päähän omanpään ajatuskatkosta ja 6-6 tilanteeseen komeasti mutta hieman tuurillakin ilmasta. Tasatilanteessa PSBkesti kovan paineen ja taisteli pisteen, tolppaan vastustaja veti tasatilanteessa ainakin kolme kertaa.

PSB-Sc Alavus 6-6 (4-2,2-1,0-3)

Tehot:
Lasse Saunamäki 2+0
Eetu Kyrönlahti 1+1
Matias Metsäpelto 1+1
Matti Mäkifossi 1+0
Jukka Latvala 1+0
Teemu Ylihärsilä 0+1
Teemu Vainio 0+1
Ville Johansson 0+1

Torjunnat:
Martti Puska 14torj.

Seuraava turnaus Qmaxilla 6.1. ja vastukset ei ainakaan helpotu sillä vastassa Valaat sekä SBS Lapua.
Edustus toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uuttavuotta.

--