Muuramesta 5. sija

Muuramessa käytiin lauantaina Joukkue-Toistovoimapunnerruksen SM-kisat  joihin seuran toistoexpertit Jussi, Anssi ja Tomi ottivat osaa.

Joukkue nakutti yhteensä 99 toistoa, jotka jakautuivat seuraavasti: Jussi 92,5kg 18 toistoa, Anssi 85kg 27 toistoa(oma uusi ennätys) ja Tomi 65kg 54 toistoa(sivuten ennätystään). Jussi antoi kyllä melkoisesti tasoitusta kilpailijoille ollessaan kuumeessa. Voitto meni Seinäjoelle kovalla 166 toiston yhteistuloksella.

Samana päivänä nostettin myös Maksimivoimapunnerruksen ns. karsinnat syksyn Sm-kilpailuihin. Jussi ei kuumeen takia lavalle lähtenyt ollenkaan. Anssi nosti kaksi helppoa rautaa: 130kg ja 142,5kg. Jälkimmäinen sivusi omaa kisaennätystään. Tomi otti 120kg:n aloitusraudan helposti ylös ja pyysi seuraavaan sarjan 66kg SE raudat 140kg. Oma harvinainen pikku töppäys eikä raudat tulleet suorille käsille. Kolmanteen nostoon vielä kerran kokeilu samoista raudoista mutta tällä kertaa SE raudat jäi vielä odottamaan.

Anssi ja Tomi olivat kumpikin todella yllättyneitä kuinka helposti maksimiraudat liikkuivat vaikka reeneissä on pumpattu ns. todella kevyillä raudoilla. Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyisiä SM-kisoja tuumivat Lapuan kolmikko yhteen ääneen. Tomilla on toukokuussa vielä yksi mielenkiintoinen haaste edessä josta varmaan tullaan kuulemaan lähempänä…

 

--