Naisille voitto, miehille tappiot

Salibandy naiset III div ja miehet IV div.  
Salibandynaisille niukka maalin tappio SPV:lle ja voitto HiPasta Nurmon liikuntahallilta.

SPV – PSB Lapua  4-3. Tehot: Roosa Jakku 2+0, Riikka Metsäpelto 1+0, Jasmiina Kattelus 0+1, Emilia Romppainen 0+1 ja Sohvi Koivuluoma 0+1.
PSB Lapua – HiPa (Himanka)  4-2. Tehot: Satu Suokko 2+1, Emilia Romppainen 1+2, Jasmiina Kattelus 1+0 ja Sohvi Koivuluoma 0+1.

Miehet eivät saaneet käännettyä kurssia nelosessa, tuliaisina nolla sarjapistettä Qmaxilta.

Ensimmäinen peli oli koko sarjan parasta joukkuetta Konnia vastaan. Se ei alkanut PSB:n kannalta hyvin, sillä jo ensimmäisen erän puolessa välissä taululla oli 4-0 konnalaumalle. Rumista 10-2 tappiolukemista huolimatta lapualaisten paras pelaaja oli maalivahti Aapo Välimäki, joka pelasti hyvällä pelillä vieläkin karummat numerot. Kaikki kunnia Konnille, ei voi muuta sanoa että iso ihme on jos tämä taitava joukkue ei nouse suoraa 3.divariin.

Konnat-PSB 10-2

Tehot:
Matti Mäki-Fossi 1+0
Matias Metsäpelto 1+0
Tuukka Ylihärsilä 0+1
Jari Kylkisalo 0+1

Jäähyt:
Ville Johansson 2min

Toinen ottelu pelattiin Mailattomien kakkosporukkaa vastaan, se ottelu olikin hieman tasaisempi kenttätapahtumien perusteella mutta ei lopputuloksen. Pallonhallinta oli ehkä hienokseltaan lapualaisilla, mutta MLT II:n viimeistelytaito oli vastahyökkäyksissä todella kovalla tasolla. Taas PSB:n hyökkäykset päättyi joka blokkiin tai maalivahtiin. Lukemat ei kyllä tässä ottelussa kerro joukkueiden välisestä tasoerosta totuutta.

PSB-MLT II 2-9

Tehot:
Juha Viita 1+1
Tuomas Malmi 1+0

Jäähyt:
Juha Viita 2min
Eetu Kyrönlahti 2min

--