NELJÄN KULTAMITALIN VIIKONLOPPU !

Viitasaarella järjestettiin lauantaina 26.11 Maksimivoimapunnerruksen SM-finaalit, joihin osallistui Lapuan Ponnistuksen voimailijat: Jussi Ala-Kortesmaa, Eero Mäki, Tuomas Hautala, Janne Halmesmäki ja Tomi Halmesmäki.

Jussi voitti M17 80kg sarjan tuloksella 100kg. Jussilla oli vielä punnituksessa 400g ylipainoa, joten nopeaan painonpudotukseen nähden Jussi oli erittäin tyytyväinen tulokseen ja kultamitaliin. Eero voitti M20 90kg sarjan uudella henkilökohtaisella ennätyksellä 122,5kg. Armeijan harmaissa oleva nuorimies oli myös todella tyytyväinen tulokseen ja kultaiseen mitaliin. Onhan treenit jääneet hieman vähemmälle pakostakin. Tuomas voitti M20 120kg sarjan tuloksella 160kg. Tuomaksen kaikki kolme nostoa olivat todella kevyen näköisiä. Nostojen jälkeen Tuomas sanoi, että varaakin jäi ja kilpailuissa hän on parhaimmillaan, kun on pieni kisajännitys päällä. Tomi voitti M65kg sarjan tuloksen ollessa 127,5kg. Kultamitaliin Tomi oli tyytyväinen, mutta tulos jäi hieman kaivelemaan, koska oma kisaennätys on 130kg. Janne kilpaili sarjassa M90kg, mutta tällä kertaa hän jäi ilman tulosta. Valitettavasti Jannen kuntohuippu oli kaksi viikkoa sitten eli liian aikaisin. Janne olikin todella pettynyt mies nostojen jälkeen, koska treeneissä on noussut huomattavasti isommat raudat kuin mitä sarjan voittaja teki.

Joka tapauksessa kausi päättyi todella hienosti ja tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita. Toivottavasti kaudelle 2012 saadaan uusia innokkaita nostajia seuraan mukaan kilpailemaan mukavan ja rautaisen lajin pariin  toivoi voimailujaoston pj. Tomi Halmesmäki.

--