IF Hoppet kiri ohi voittoon

Ponnistuksen kurssi ei kääntynyt vieläkään kun se kohtasi Nelosen perjantai-illan ottelussa IF Hoppetin.Vierasjoukkue vei pisteet maalein 3-5 (3-1).

Ottelun ensimmäinen puoliaika lupasi hyvää lopputulosta kotijoukkue Ponnistukselle. Tommi Rintasalo teki vartin sisällä kaksi maalia tilanteeksi 2-0. Vierasjoukkueen Tomi Kuusisto kavensi 2-1 rangaistuspotkusta pelikellon osoittaessa 16 minuuttia. Ponnistuksen Juho Niemelän maalilla Ponnistus lisäsi johdon 3-1 puolentunnin pelin jälkeen. Peli oli Ponnistuksen hallinnassa kun siirryttin tauolle.

Toisella puoliajalla Ponnistuksen ote pelistä kirposi ja vierasjoukkue IF Hoppet tehtaili neljä maalia Pontus Bwrgsyrömin, Mauriz Alaviitalan, Simon Karvosen ja Robin Stenbackin toimesta ja tärkeät kolme pistettä matkasivat vieraijoukkueen mukaan maalein 3-5.

– Menetimme peliotteemme ihmeellisesti toisella puoliajalla. Meillä oli vielä toisen puoliajan alussa muutama maalipaikka ratkaista ottelu, mutta emme onnistuneet siinä ja vieraat taas tekivät ja menivät ohi, harmitteli valmentaja Olavi Linjamäki.

--