Ponnistus kuritti KJV/Kanua

Nelosen ottelussa voitto maalein 5-1 (4-0).   Ensimmäisen puoliajan alku oli tasaista vääntöä kunnes jakson puolivälissä Ponnistuksen peli alkoi kulkemaan. Miika Korpelan 1-0 avausmaali syntyi kun ottelua oli pelattu 22 minuuttia. Vierasjoukkue KJV/Kanu koki takaiskun 27 minuutin kohdalla, kun maalivahti loukkasi polvensa ja maalille asteli kenttäpelaaja.  Pian tämän jälkeen kotijoukkueen Villet iskivät, ensin ajassa 33 min. Ville Pakkala 2-0 ja sitten 37 min.kohdalla Ville Talvitie tilanteeksi jo 3-0. Miika Korpelan toinen maali syntyi 45+4 min.kohdalla ja tauolle siirryttiin Ponnistuksen komennossa maalein 4-0.

Toisen puoliajan alku näytti siltä, että vierasjoukkue pääsee otteluun mukaan sen kavennettua pilkulta 53 min. tilanteeksi 4-1 Topias Pienisaaren toimesta. Näin ei kuitenkaan käynyt sillä Ponnistus iski heti seuraavasta hyökkäyksestä, kun Artem Lavrukovin tulisen ylärimalaukauksen Ville Pakkala viimeisteli paluupallosta loppulukemat 5-1.

Voitolla Ponnistus nousi sarjataulukossa jo kolmanneksi. Ensi viikon lauantaina Ponnistus matkustaa Kaskisiin, jossa se kohtaa sarjakakkosen Kaskö IK:n. Nelosen sarjakärjessä jatkaa Kungliga Wasa C.F. 19 pisteellä, toisena on Kaskö IK ja sillä 16 pistettä ja kolmantena sarjassa on Ponnistus 13 pisteellä.

Ponnistuksen seuraava kotiottelu pelataan tiistaina 19.6. klo 19.00, jolloin keskuskentällä vastaan asettuu VPS-j Vaasasta.

Ottelupöytäkirja

--