Miesten edustukselle helppo iltapuhde

Sisu-Pallo kaatui 6-2 (4-1).

Lapua keskuskentän uudella nurmella pelatussa ottelussa Ponnistus hallitsi kenttätapahtumia ja ansaitsi voiton. Kotijoukkueen kokemus ja rutiini oli vahvaa ja joukkue otti helpot kolme pistettä. Voitolla Ponnistus kasvatti pistesaldoaan 20 pisteeseen. Ottelun käsikirjoitus oli selvä Ponnistus piti palloa ja etsi ratkaisuja niin lyhyin kuin pitkin syötöin. Ponnistus teki ensimmäisen puolituntisen aikana jo ratkaisevan tuntuisesti neljä maalia. Onnistujina vapaapotkusta Artem Lavrukov, Miika Korpela, Abderrahim Elhaimer sekä Jussi Laapio. Ennen taukoa Sisu-Pallon Ossi Karhu kavensi tilanteeksi 4-1.

Toisella jaksolla jatkettiin ensimmäisen puoliajan tuttua kaavaa, Sisu-Pallo puolusti ja taisteli. Ponnistus onnistui kuitenkin maalinteossa 53. minuutilla Elhaimerin puskulla, ottelun toisella maalilla 5-1. Vieraiden Topi Lappainen kavensi 10 minuuttia myöhemmin 5-1. Ottelun loppulukemat 6-2 iski toisella maalillaan Jussi Laapio. Kotijoukkueen puolustus Henri Hovila, Artem Lavrukov, Kimmo Känsäkoski ja Eetu Jääseläinen pääsivät pelissä melko helpolla.

– Olimme tänään parempi joukkue kentällä, eikä voitto ollut uhattuna missään vaiheessa. Keskuskentän uusi nurmi on todella upeassa kunnossa ja oli hieno pelata kentällä, jossa pallo kulkee tasaisesti.

Seuraava peli Ponnistus – Kungliga Wasa C.F.  9.8 klo 19.00 Keskuskenttä.

Tervetuloa Kannustamaan Ponnistus Voittoon !

 

--