Nelonen : Ponnistus venyi tasapeliin VPS-j:n kanssa

Ponnistus tasasi pisteet VPS-j:n kanssa maalein 1-1.
Ponnistus otti tärkeän pisteen vaasalaiselta VPS-j:ltä Nelosen perjantai-illan kotipelissään. Ensimmäisen puoliajan 30 minuutilla syntyi vieraiden 0-1 osuma Mikko Joensuun lapikkaasta. Kotijoukkueella oli paikkoja muutamaankin maalin jo ensinmäisellä puoliajalla, mutta maalinteko oli tänään vaikeaa.  Toisella puoliajalla Ponnistuksen vauhti hiipui ja näyttikin jo, että kaikki pisteet lähtevät Vaasaan. Juuso Niemelä tasoitti ottelun 1-1 90+2 minuutilla hienolla laukauksella ja näin molemmille joukkueille tärkeät pisteet jaettiin. Ottelun erotuomari Marko Elomaa näytti keltaista korttia kotijoukkueen Artem Lavrukoville sekä vieraiden Miki Rautakorvelle.

– VPS-j on hyvä joukkue, jolla on ihmeen vähän pisteitä. Meillä oli tänään riittävästi maalipaikkoja voittaakin tämä peli, mutta maalinteko ei tänään onnistunut. Juuso Niemelä teki tänään meille todella tärkeän maalin ja pistekin yksikertaisessa sarjassa on tärkeä. Tasapeli tuntui tänään voitolta, kommentoi valmentaja Olavi Linjamäki.

Ponnistus kohtaa ensi viikon keskiviikkona sarjaa johtavan SJK-j:n Seinäjoen keskuskentällä ja kauden viimeinen kotiottelu Ponnistus – I-JBK pelataan perjantaina 21.8. klo 18.30. Sarjan kolme viimeistä peliään Ponnistus pelaakin vieraissa kohdaten Kraft/2, IF Hoppetin sekä FC Kuffenin.

 

 

--