Ponnistus kaatoi sarjajohtajan

Korsnäs FF kaatui 6-3 (2-2).  Ponnistus kohtasi perjantai-illan kotiottelussa sarjan johdossa olevan Korsnäs FF:n. Ottelu oli heti alusta lähtien kiihkeän vauhdikas ja yleisöön menevä, jossa nähtiin peräti yhdeksän maalia.

Ensimmäisellä puoliajalla tehtiin neljä maalia. Maalinteon aloitti Ponnistuksen Jaakko Prinkkilä ottelun 7 minuutilla. Vierasjoukkue tasoitti 1-1 16 peliminuutilla ja meni johtoon 1-2 20 minuutilla. Tasoitus 2-2 iski Artem Lavrukov kaksi minuuttia myöhemmin, joka oli myös taukotilanne.

Toisella puoliajalla kotijoukkue Ponnistus meni menojaan. Vain kaksi minuuttia ehdittiin pelata toista puoliaikaa, kun kulmapotkusta Topias Mäen päällä 3-2 johto maali. 71 minuutilla 4-2 teki hienon laukauksen päätteeksi Tuukka Hiltunen, 73 minuutilla toistamiseen Jaakko Prinkkilä 5-2 ja 84 minuutilla rangaistuspotkusta 6-2 Ville Pakkala. Vieraat tekivät ottelun viimeisen maalin 6-3 myös rangasituspotkusta.

Ponnistuksen koko joukkue onnistui pelissä erinomaisesti ja erityisesti puolustus Linjamäki, Tuomaala, Hakola, Huhtala pelasi erinomaisesti maalivahti Antti Rinnaskosken johdolla. Vierasjoukkue pelasi kovaa peliä ja ottelussa jaettiin yhteensä seitsemän varoitusta, viisi vieraille ja kaksi kotijoukkueelle. Lisäksi Korsnäs FF kaksi pelaajaa ajettiin kentältä ulos.

– Hieno voittaa sarjakärki ja hyvällä pelillä. Pelissä oli tunnetta ja se ei loppunut kesken. Korsnäs on hävinnyt vain yhden pelin ennen tätä. Tänään me olimme kentällä parempia ja koko joukkue teki hyviä paljon hyviä suorituksia, tyytyväinen valmentaja Olavi Linjamäki.

Ottelun pöytäkirja

Tappio vieraissa

Alkuviikosta Ponnistus kärsi niukan tappion 3-2 Kungliga Wasa C.F:lle. Valmentaja Linjamäen mukaan pelissä tehtiin kaksi hienoa pelimaalia, mutta kolmesta vieheestä kotijoukkue Kungliga Wasa C.F. teki maalit. Ponnistuksen maalareina onnistuivat Benjamin Bescei ja Jussi Laapio.
– Teimme pari minuuttia ennen täyttäaikaa tasoituksen 3-3, mutta käsittämättömästi ottelun erotuomari hylkäsi maalin, kommentoi Jaakko Prinkkilä.

Ottelun pöytäkirja

Artem Lavrukov

Artem Lavrukov

 

 

Markus Huhtala

Markus Huhtala

Mv Antti Rinnankoski

Mv Antti Rinnankoski

--