Kungliga Wasa C.F. vei kolme pistettä

Nelonen: Ponnistus – Kungliga Wasa C.F.  2-6 (1-2). 

Ponnistus lähti tosissaan haastamaan sarjakakkosta Kungliga Wasa C.F:ää. Alku näyttikin hyvältä ja kotijoukkue kehitteli mallikkaita hyökkäyksiä, mutta 11 minuutin kohdalla harhasyötön seurauksena Alban Shkreta pääsi vapaasti laukaisemaan 0-1 maalin yläkulmaa. Vain kuusi minuuttia myöhemmin pallonkamppailun jälkeen kaikkien yllätykseksi päätuomari Petteri Höglund vei pallon pilkulle, josta Alban Shkreta ei erehtynyt ja toisella maalillaan vei vaasalaiset johtoon 0-2. Pirteästi alun pelannut Abderrahim Elhaimer kavensi 20 minuutilla ottelun 1-2, joka oli myös taukotilanne.

Toisen puoliajan alussa Mikael Wallsten lisäsi vieraiden johdon 1-3. Ponnistuksen nuori 15 vuotias Lassi Prinkkilä avasi maalihanat miesten peleissä, kun pelikello näytti 57 minuuttia ja kavensi 2-3. Kymmenen minuuttia myöhemmin sprinttihiihtäjänä tunnettu Matias Strandvall vei vieraat jo turvallisen tuntuisen 2-4  johtoon. Ottelun loppuhetkillä kuninkaalliset kaunistelivat loppulukemat 2-6.

-Ottelun lopputulos ei aivan vastaa pelin kulkua ja tapahtumia. Liigakokemustakin omaavat kokeneet vaasalaiset saivat lopussa turhan helposti viimeiset maalinsa. Meillä oli paljon pelaajia poissa ja olimme matkassa pienellä rosterilla. Vuorotyöt ym. vaikuttavat paljon ja pääsemme harvoin pelaamaan samalla kokoonpanolla. Se ei voi olla vaikuttamatta peliimme, tiivisti valmentaja Olavi Linjamäki.

Seuraavaksi Ponnistus kohtaa vieraissa keskiviikkona 14.8. ABC/Strömsön. Perjantaina 23.8. SJK-j juoksee vastaan Lapuan keskuskentän vihriöllä.

Ottelupöytäkirja

--