Kungliga Wasa C.F vei pisteet Vaasaan

Nelonen:Ponnistus – Kungliga Wasa C.F. päättyi maalein  0-2 (0-1).

Ponnistuksen vastustajaksi keskuskentälle marssii torstaina Kungliga Wasa C.F. Ottelun ratkaisu nähtiin jo toisella minuutilla vieraiden saatua rangaistuspotkun ensimmäisestä hyökkäyksestään. Tilanteessa Ponnistuksen puolustaja kaatui ja häneen kaatui vaasalaisten hyökkääjä, kaikkien yllätykseksi erotuomari Petteri Höglund tuomitsi tilanteesta pikun, jonka laukoi varmasti maaliin Conny Nyman. 0-2 loppulukemat laukoi kaukaa Zoran Peici toisen puoliajan 54 minuutilla.

Kaiken kaikkiaan peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli maalipaikkansa. Vieraat olivat syöttövarmuudessa reilusti kotijoukkuetta edellä. Ponnistuksen peli oli epävarmaa ja halutonta, vain keskikentän Miika Korpela pelasi tasollaan.

Keltaista korttia näytettiin kotijoukkueen Ville Talvitielle ja Jussi Takalle sekä vieraiden Ali Nuur Muhamedille ja Daniel Nordströmille. Vaasalaiset joukkueet Kungliga Wasa F.C. ja VPS-j jakavat Nelosen kärkipaikan kymmenellä pisteellä.

– Meillä oli tänään sattumusten ja loukkaantumisten vuoksi pieni kokoonpano. Emme päässeet missään vaiheessä samalle tasolle kuin edellisessä vieraspelissä Närpiössä. Toivottavasti saamme ensi tiistaiksi sairastuvalta Laapion, Lavrukovin ja Bencin pelaavaan kokoonpanoon mukaan, kun kohtaamme vieraissa Malax IF:n, tiivisti valmentaja Linjamäki.

Seuraava kotiottelu Ponnistus – Töjby FC pelataan 31.5. klo 19.00 keskuskentällä.

 

--