Nelosen jännitystä perjantaina klo 19.00

Ponnistus  kohtaa Kaskö IK:n

Sarjakakkonen Lapuan Ponnistus saa vieraaksi perjantai-illan jännitysnäytelmään keskuskentän nurmelle Kaskö IK:n.Vierasjoukkue taistelee sarjapaikasta kynsin hampain ja yrittää kasvattaa pistesaldoa Lapualta.Kevätkierroksella Ponnistus voitti vieraissa maalein 0-4.

Kaskö IK:n kaksi viimeisintä peliä on päättynyt tappioon.Lauantaina sarjajohtaja Korsnass FF otti vierasvoiton maalein 0-4 sekä vieraissa viikko aiemmin Kungliga Wasa C.F kaatoi maalein 5-0 joukkueen.

Ponnistuksella taasen alla 3 voittoa ja mieli lisätä pistepottia sekä päästä sarjataulukon piikkipaikalle.Häviön joukkue koki viimeksi tasan kuukausi sitten vieraissa kun I-JBK kukisti lapualaiset maalein 4-1.Joukkue on valmis jatkamaan kovaa kotivoittojen sarjaa sillä tämän kauden kaikista 7 kotipelistä on tullut vain voittoja ja  5 kotiottelussa vastustaja on jätetty nollille maalien muodossa.

Viimeinen kotipelien pistemenetys on niinkin kaukaa kuin lähes vuoden takaa 21.elokuuta 2015 juuri nykyinen sarjajohtaja Korsnass FF taisteli 2-2 tasapelin Lapualla.Taasen viimeinen kotipelien häviö on toukokuulta 2015 juuri illan vastustaja Kaskö IK:lle kun se voitti Lapualla maalein 4-5.

Tervetuloa kannnustamaan Ponnistus voittoon !

 

Sarjataulukko ja pelit ,Linkki tästä !

 

6578hj

--