Nordic Championship subjr/jr

Nuorten Pohjoismaiden mestaruus kisat kilpailtiin 14.4.2012 Norjan Skedsmokorsetissa. Lapuan Ponnistuksen Eero Mäki oli valittu edustamaan Suomea sarjaan Junior 74kg.

Eero kyykkäsi ensimmäisellä varman 180kg, jolla pääsi kisaan hyvin mukaan. Toiseen 205kg, mikä oli oma ennätys. Viimeiseen laitettiin 215kg, mutta Eero horjahti ennen rack käskyä, joten 215kg hylättiin.
Penkin aloitusraudan Eero otti varman päälle. Aloitukseen 125kg , rauta nousi nihkeästi syystä että paitaa ei ehditty virittämään, koska kisapaikalla piti kiirettä! Toiseen laitettiin 140kg, tämä rauta nousi kevyesti. Paita ehdittiin tällä kertaa virittämään, minkä kyllä huomasi nostossa! Viimeiseen nostoon 152,5kg, mikä olisi ollut SE. Titan Katana paita vaihdettiin Titan Super Katanaan. Paidan vaihto sujui ongelmitta. Rauta tuli hyvin rintaan ja lähtikin siitä, mutta matkalle silti jäi!
Vetoon laitettiin 200kg ensimmäiseen, se nousikin heittämällä. Näin oli tulos varmistettu. Toiseen 23okg, millä varmistettiin oma YT ennätys 575kg. Viimeiseen vetoon SE raudat 245kg, mutta polviin jäi.

Tulos 205-140-230 = 575kg
Pohjoismaiden mestaruus!

Kiitos seuralle, tukijoille ja maajoukkueelle, jotka mahdollistivat kisareissun!

Loppuvuosi 2012
Valmistaudutaan SVRY:n maksimi/toisto kisoihin ja SVNL:n RAW penkki on myös kalenterissa. Treenit jatkuvat silti voimanosto treeneinä, joten SVRY:n kisoihin valmistautuminen on vain henkistä ;D

Video

-Väiski

--