Pakkalalle hattutemppu

Nelonen, Ponnistus – Kaskö IK 8-2 (4-0).  Ponnistus järjesti maalikarkelot kotiottelussa Kaskö IK:tä vastaan. Ville Pakkala teki ottelussa hatun arvoisesti kolme maalia, Jaakko Prinkkilä kaksi ja maalin mieheen iskivät Matti Herttua, Vesa Paloniemi ja Veli-Matti Prinkkilä.

Ottelu oli heti alusta saakka kotijoukkueen hallussa. Ponnistus aloitti maalinteon 31 minuutilla, kun nuori Matti Herttua teki ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa. Ottelu tuntui jo ratkennen, kun kotijoukkue iski kuudessa minuutissa kolme maalia, kahdesti Ville Pakkalan ja Jaakko Prinkkilän toimesta ja puoliajalle mentiin tilanteessa 4-0.

Kun toista puoliaikaa oli pelattu reilu kymmenen minuuttia vieraat saivat kavennettua 4-2 kolmessa minuutissa. Jaakko Prinkkilä lopetti vieraiden kirin 5-2 maalilla. Ville Pakkala teki illan kolmannen maalinsa rangaistuspotkusta, kun vaihdosta kentälle tullut Artem Lavrukov kaadettiin sääntöjen vastaisesti. Lopussa Vesa Paloniemi ja Veli-Matti Prinkkilä viimeistelivat loppulukemat 8-2.

– Tänään olimme kentällä parempi joukkue ja maalintekokin onnistui hienosti. Kokoonpanosta oli poissa monta pelaajaa, mutta tänään kentällä pelanneet paikkasivat poissaolot erinomaisesti, kommentoi tyytyväinen valmentaja Olavi Linjamäki.

Tiistaina 2.8. Ponnistus matkustaa Vaasan Koivulahteen FC Kuffenin vieraaksi. Perjantaina 18.8. Ponnistus kohtaa kotona Nurmon Pallon klo 19.00 Lapuan keskuskentällä.

Ottelun pöytäkirja

Matti Herttua

Matti Herttua

Jaakko Prinkkilä ja Ville Pakkala.

Jaakko Prinkkilä ja Ville Pakkala.

--