PALKINNOT JAOSSA JALKAPALLOJUNIOREIDEN PÄÄTÖSJUHLASSA

Ponnistus palkitsi jalkapallojuniorinsa.  Ponnistuksen jalkapallojuniorit viettivät kauden päätösjuhlaa lauantaina nuorisotalolla. – Liikkuminen on lapsella ja nuorelle ehtymätän ilon ja elämysten lähde – liikunta onkin lasten ja nuorten suosikkiharrastus. Jalkapallon harrastaminen kasvattaa hyvän fyysisen kunnon lisäksi sosiaalisia valmiuksia pärjätä muiden kanssa. Jalkapallo yhdistää miljoonat ihmiset maailmassa. Sitä pelataan , katsotaan, rakastetaan ja vihataan. Pallo villitsee nuoret ja vanhat, yhdistää köyhät ja rikkaat. Jalkapallohulluus voi iskeä missä isässä tahansa, kertoi avauspuheessaan seuran puheenjohtaja Ari Tuurinmäki. Tuurinmäki oli tyytyväinen kauteen, sarjoissa pelasi viisi joukkuetta sekä toimi pallokoulu tytöille ja poijille. Lisäksi yhteistyö toimi erittäin hyvin Virkän kanssa B-pojissa. Toivottavasti yhteistyö jatkuu ja sitä tehdään vielä enemmän, ehkä myös muissa joukkueissa.

A-pojat pelasivat Palloliiton A-poikien Ykköstä, jossa pelimatkat suuntautuivat aina Kemiin ja Joensuuhun saakka. Osa A-pojista nousivat edustusjoukkuueen kokoonpanoon ja ensi vuonna heidän osuutensa joukkueessa on vielä suurempi. Joukkueiden kesän ohjelmissa lisäksi oli turnauksia kuten TUL:n liittojuhlat  “Lakeuden Kisat”, joista varmaan jäi muistoja. Tuurinmäki kiitteli pelaajia ja korosti puheessaan myös valmentajia tärkeää roolia. Hän ei myöskään unohtanut pelaajien vanhempien ja jalkapallojaoston osuutta kesän onnistumisessa.

HIRVILAMMI LUPAAVIN JUNIORI

Päätösjuhlassa palkittiin kaikki kauden aikana mukanaolleet ja pelanneet junioripalloilijat. Seuran lupaavimmaksi junioriksi valittiin A-poikien Iikka Hirvilammi. Iikka oli A-pojissa tärkeä pelaaja, joka kauden aikana nousi myös miesten edustusjoukkueen avauskokoonpanoon. Joukkuepalkinnot saivat: T11; Milla Katelus, Noora Lakaniemi ja Iina Perälä. P12; Veeti Mäenpää, Jesse Nauska ja Leevi Ylinen. A-pojat; Elias Hakola, Juho Kuivila, Lauri Saari ja Matti Herttua.

Joukkueiden valmentajat kaudella 2014: Pallokoulu; Konsta Nikkari, Juho Kuivila ja Lassi Taipale. T11; Mika Huhta ja Ari Tuurinmäki. P12; Markku Mäenpää, Jouko Ylinen ja Niko Pienimäki. A-pojat; Janne Kangsluoma ja Ari Tuurinmäki. Miehet I; Olavi Linjamäki ja miehet II; Anssi Ojutkangas.

DSC_0241

Jalkapallolupaus Jyri Kujanpää

DSC_0246

P12

DSC_0251

Erikoispalkitut: Ylhäältä: Juho Kuivila, Matti Herttua, Elisa Hakola, Iikka Hirvilammi. Alhaalla: Iina Perälä, Milla Kattelus, Noora Lakaniemi, Leevi Ylinen, Jesse Nauska ja Veeti Mäenpää.

DSC_0248

A-pojat

DSC_0237

Tyttöjoukkue

DSC_0258

Lupaavin juniori: Iikka Hirvilammi

--