PONNISTUS PISTEITTÄ HYVINKÄÄLTÄ

PS Villa näytti lauantaina Martinhallissa kaapin paikan Ponnistukselle. Ponnistus joutui lähtemään pitkälle kotimatkalle tyhjin käsin; PS Villa takoi taululle lukemat 8-1 (2-0).
Kaksi edellistä Futsal Ykkösen ottelua voittanut Ponnistus jäi PS Villan jalkoihin ja paremmasta ei jäänyt epäselvyyttä. Alku oli joukkueelta lupaavaa ja Ponnistus onnistui luomaan maalipaikkoja, mutta joukkueen viimeistely ei onnistunut. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toisella puoliajalla PS Villa teki kaksi maalia, kunnes Ponnistuksen Samuli Mäenpää ajassa 28.30 yllätti kotijoukkueen maalivahdin. Tarkka laukaus pienestä kulmasta kavensi ottelun 4-1, syötön maalin järjesteli Juuso Tuomaala. PS Villa oli hallitsevampi joukkue ja vain  hyvin pelannut maalivahti Ville Tuomaala pelasti pahemmalta. Ponnistuksen liike ei riittänyt puolustukseen, ja ottelun loppupuolella alkoi lisäksi näkyä väsymisen merkkejä. Liekö tiistai-iltainen Futsal Cupin ottelu vaikuttanut peliesitykseen. Myös bussin kanssa oli ongelmia ja joukkue oli pelipaikalla vasta puoli tuntia ennen ottelun alkua.

PS Villan pistenikkarina ottelussa toimi hyvään vireeseen päässyt Miikka Hurme, joka teki tehot 2+2. Hurme nousi samalla ykkösdivisioonan pistepörssin toiselle sijalle.

Ponnistuksen Futsal Ykkösen jatkuu viikonloppuna Lapuan urheilutalolla tuplaottelulla. Lauantaina 29.12. vastassa FC Komar Turusta ja sunnuntaina 30.12. sarjajohtaja FC Rauma.

 

--