Ponnistukselle hukkareissu

Futsal Kakkonen, FCK International – Ponnistus 8-4 (2-0). Ponnistukselle ei herunut pisteitä, kun se matkasi Mustasaareen Futsal Kakkosen pelissä ja kohtasi FCK Internationalin.

-Heikko peli osui tänään kohdalle. Botniahallin nihkeä ja epätasainen matto vei suurimman terän laukauksista ja teimme huonoja valintoja myös peliä käynnistäessä ja kärsimme tahmaisen maton vuoksi pallonmenetyksistä. Tuntui, että joutuimme tekemään aina täyden päivätyön yhden maalin eteen ja tässä kyllä osin vastustajaakin on syyttäminen, koska uhtautuvasti liukuivat toistuvasti pallon eteen. Meidän päässä sen sijaan lepsuilimme puolustuksessa aivan liikaa. Valtteri Takamaa pelasi maalilla koko lailla ehjän pelin ja silti 8 maalia meni omiin. Suurimman osan vastustaja teki tyhjiin, kun puolustuskonseptimme oli täysin sekaisin, harmitteli valmentaja Tuomas Linjamäki.

Ponnistuksen pistemiehet olivat Niko Salo 1+1, Miika Korpela 1+3, Juuso Niemelä 1+0 ja Veeti Mäenpää 1+0. Kotijoukkuen maalista vastasivat Mustafa Maki 2, Motondo Diengo Dido 2, Mohammad Jafari 3 ja Reza Mohammadu Ali.

Sunnuntaina 29.1. klo 13.00 urheilutalon kotiparketille asettuu vastaan FC Seinäjoki.

aatee

--