Ponnistukselle kotivoitto

Ponnistuksen futsaledustus palasi lauantaina joulutauolta takaisin tositoimiin. Paluu oli onnistunut, sillä IK Myran kaatui Lapuan urheilutalolla pelatussa ottelussa lukemin 6-4 (3-2).

Peli eteni läpi ottelun Ponnistuksen hallinnassa. Se loi lukuisia maalipaikkoja, mutta viimeistely ei ollut aivan kohdallaan. IK Myranin maalivahti esitti ottelussa tukun hienoja torjuntoja ja piti joukkueensa pelissä mukana.

Myranin maalipaikat olivat ottelussa harvassa. Onnettaret tuntuivat kuitenkin olevan vierailijan puolella, sillä sen verran onnekkaasti ja usein pallo löysi tiensä Ponnistuksen maaliin.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueesta maalinteossa onnistuivat Eero Kivipuro, Miika Korpela ja Kari Winter. Ensimmäisen puoliajan tavoin myös toisella puoliajalla nähtiin kotijoukkueen osalta kolme maalia ja vierailijan kaksi. Ponnistuksen maaleista vastasivat Samuli Mäenpää, Jukka Ranta-Maunus ja Jussi Laapio.

Ponnistus voitti ottelun 6-4 (3-2) ja nousi maalieron turvin takaisin sarjan kärkipaikalle. Joukkue matkustaa huomenna Maalahteen Södervalla BK:n vieraaksi. Toivotaan, että Ponnistus pystyy myös vieraskentällä tasapainoiseen peliesitykseen.

Ponnistus – IK Myran 6-4 (3-2)
04:57 1-0 Mats Nyberg (Oskar Backström)
05:55 1-1 Eero Kivipuro (Miika Korpela)
17:42 2-1 Miika Korpela (Jukka Ranta-Maunus)
18:32 3-1 Kari Winter (Jussi Laapio)
18:51 3-2 Mats Nyberg (Jukka Tammisalo)
23:20 4-2 Samuli Mäenpää (Jussi Laapio)
35:35 5-2 Jukka Ranta-Maunus (Eero Kivipuro)
36:19 6-2 Jussi Laapio (Tuomas Linjamäki)
36:36 6-3 Miika Kulla (Sebastian Åhström)
38:57 6-4 Mats Nyberg (10m.)

Ponnistus: Ville Tuomaala, Eero Kivipuro, Kari Winter, Jussi Laapio, Samuli Mäenpää, Miika Korpela, Jukka Ranta-Maunus, Tuomas Linjamäki, Tapio Tuomaala, Artem Lavrukov, Jouni Kortesniemi.

Sarjataulukko
Otteluohjelma
Pistepörssi

--