PONNISTUKSELLE PISTE HELSINGISTÄ

Futsal Ykkösen vieraspelistä kotiin piste.

Zenith – Ponnistus päättyi maalein 2-2 (0-1) .Ponnistus palautui hyvin pitkän linja-automatkan rasituksesta kauden ensinmmäiseen vierasotteluun. Joukkue juoksi kentälle hyvin valmistautuneena ja hyvällä asenteella. Ensinmmäinen jakso oli vierasjoukkue Ponnistuksen hallintaa, joukkue piti palloa hyvin ja kotijoukkue Myllypuron Zenithille ei maalipaikkoja annettu. Ottelun ensinmäinen maali näki päivänvalon pelikellon näyttäessä 5.11, Miika Korpelan laukaus meni maaliin kotijoukkueen pelaajan jalasta. Maali oli jakson ainokainen ja tauolle mentiin vierasjohdossa 0-1.

Toisella puoliajalla lapualaisjoukkue jatkoi omaa tarkkaa peliään, mutta kesken Ponnistuksen hallinnan kotijoukkueen Juha Puotiniemi 22.19 karkasi yksin läpi tasoittaen pelin 1-1. Tasoituksen jälkeen Ponnistus otti pelin hallintaansa ja ajassa 23.25 ossi Kivipuro karkasi laidalta ja laukoi tolpan kautta 1-2 johtoon. Maaliin syötön tarjoili Kari Winter. Peli oli hallinnassa, eikä kotijoukkueelle annettu paikkoja. Lopun viisi minuuttia Zenith pelasi lentävällä maalivahdilla ja onnistui painamaan pelin Ponnistuksen puoliskolle ja pystyi tasoittamaan loppulukemat 2-2 vain kuusi sekunttia ennen täyttä aikaa. Tasoituksen iski Tommi Härkönen (Henri Karhatsu).

– Meidän peli oli hyvää eikä Zenithille annettu paljon paikkoja. Valmistautuminen onnistui hyvin ja kentällä pidimme palloa ja puolustimme joukkueena hyvin. Harmittaa todella paljon viimehetken herpaantuminen ja kolmen pisteen menetys. Kolmea pistettä tarjottiin, mutta vain yksi tuli. Tosin täältä emme ole aikaisemmin pistettäkään saaneet, joten tyytyväinenkin pitää olla, kommentoi pelaajavalmentaja Kari Winter.

--