PONNISTUKSELLE TUL CUPISTA PRONSSIA

Viikonloppuna  Porissa TUL:n miesten ja naisten futsal Cup. Pohjanmaan piiristä mukana ovat Lapuan Ponnistus, Seinäjoen Sisu ja Sisu-Pallo. Turnauksen muut joukkueet tulevat Porin seudulta. Turnauksen joukkueista liigassa pelaa Musa futsal, Pori futsal ja Ponnistus divarissa, sekä Sisu ja Lauttakylän Luja naisten divarissa.
Naisten turnauksen mestaruutta puolustaa Sisu viime vuodelta. Miesten turnaus pelataan kahden vuoden tauon jälkeen.

LaPo-SiPa 3-1(1-0)
Peli pyöri hyvin ja ottelu oli hyvin hallinnassa vaikka vastustaja yrittikin kovaa prässätä päälle.

LaPo-PiTU 1-2(1-2)
Peli pelattiin 7 miehellä tonin lievän lokkaantumisen vuoksi ja toinen maalivahdeista joutui tulla kenttäpelaajaksi. Suuret minuutit alkoivat näkyä miesten otteista, vaikka toinen jakso olikin suurimmaksi osaksi LaPon painostusta ja tasoituksen saalistamista hyvillä erikoistilanne kuvioilla.

LaPo-Pori futsal 0-8(0-4)
Kolmas peli olikin heti PiTU pelin jälkeen ja jalat olivat jo olleet kovassa rääkissä, joten valmennus painotti että viimeisessä pelissä jouduttaisiin säästelemään jalkoja ettei tapahtuisi enempää loukkaantumisia näin lähellä kauden alkua, mikä näkyi lopputuloksessa. Pelissä päästiin kuitenkin harjoittelemaan erikoistilanne kuvioita kuten oli painotettu.

Valmennuksen mukaan joukkue pääsi turnauksessa hyvin harjoittelemaan erillaisia futsal kuvioita joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Valmennusta harmitti vain vähäinen osallistuminen tärkeään harjoitus turnaukseen.

Tositoimet alkavat sunnuntaina 12.10 klo 16 Lapuan Urheilutalolla kun vastaan asettuu FC Rauma Futsal Ykkösen avauskierroksella.

 

 

Pori Futsal – PTU 6 – 4 (1 – 1)
Sisu-Pallo – LaPo-90 1 – 3 (x – x)
Pori Futsal – Sisu-Pallo 7 – 1 (2 – 0)
PTU – LaPo-90 2 – 1 (2 – 1)
Pori Futsal – LaPo-90 8 – 0 (2 – 0)
Sisu-Pallo – PTU 3 – 5 (0 – 3)

Loppujärjestys:
1. Pori Futsal
2. PTU
3. LaPo-90
4. Sisu-Pallo

--