PONNISTUKSEN P14 ORIVEDELLÄ

Oriveden Tuiskun C97-pojat järjestivät lauantaina 13.8. Pappilankentällä jo seitsemännen K-Supermarket Orivesi –jalkapalloturnauksen.Tuiskulaisten kutsuun vastasivat tällä kertaa myöntävästi FC Loppi, Ilves Keskikaupunki, Lapuan Ponnistus, Vihtavuoren Pamaus (ViPa) ja VirtainPallokarhut (ViP).

A-lohkossa pelasivat ViPa, FC Loppi ja Tuisku, B-lohkossapuolestaan Ilves, Ponnistus ja ViP. A-lohkon ykköseksi selviytyi futsalinKeski-Suomen piirinmestari ViPa kahdella voitolla. Tuisku hävisi 2-0 ViPalle ja pelasi tasapelin 3-3 FC Loppea vastaan jättäen näin ratkaisun avaimet lohkosijoituksista ViPan ja FC Lopen käsiin. ViPa kuitenkin voitti Lopen 6-0,joten isäntäjoukkue selviytyi lohkokakkoseksi ja pääsi mukaan mitalipeleihin.B-lohkon ykköseksi selviytyi Ponnistus, kakkonen oli Ilves ja kolmanneksi jäi ViP. Näin Tuiskun vastustajaksi välierään tuli Lapuan Ponnistus.

Tuiskun ja Ponnistuksen välinen ottelu oli hyvin jännittävä.Kotijoukkue meni ensin 1-0-johtoon, mutta pian Ponnistus tasoitti pelin ja lyhyen ajan sisällä maalasi toisenkin kerran mennen siis johtoon.Tuiskulaisilla oli kuitenkin suuri halu päästä finaaliin, ja isännät pääsivätkin pian tasoihin ja lopulta 3-2-johtoon, mikä jäi pelin lopputulokseksi. Toisessa välierässä vastakkain pelasivat ViPa ja Ilves, joistaViPa selvisi 3-1 voitolla finaaliin.

Lohkokolmoset FC Loppi ja ViP pelasivat keskenään sijoista 5 ja 6. FC Loppi voitti kamppailun 4-2, joten joukkue sijoittui turnauksessa viidenneksi Virtain Pallokarhujen jäädessä kuudenneksi. Pronssiottelun Ilves-Ponnistus alku oli hyvinkin tasainen, mutta lopulta isompikokoiset ilvesläiset saivat otettua sen verran etumatkaa, että voittivat lopulta pelin 5-3 sijoittuen siis turnauksessa kolmansiksi. Alkulohkossa joukkueiden asetelmat olivat olleet päinvastoin.

Finaalijoukkueet ViPa ja Tuisku olivat samat, jotka aamulla olivat aloittaneet A-lohkon pelit. ViPa oli pienellä kentällä kuin kotonaan ja vei lopulta turnausvoiton selkeästi 4-0, kun tuiskulaiset sortuivat vieraskoreina muutamaan virheeseen.

Tulokset:

Tuisku – ViPa 0-2

Ilves – ViP 5-1

FC Loppi – Tuisku 3-3

Ponnistus – Ilves 4-3. Maalit: Aatu Kujanpää 2, Juho Niemelä ja Arttu Happonen.

ViPa – FC Loppi 6-0

ViP – Ponnistus 1-6. Maalit: Aatu Kujanpää 3, Aapo Hiltunen ja Juho Niemelä.

Välierä 1: Välierä 2:

ViPa – Ilves 3-1

Ponnistus – Tuisku 2-3. Maalit: Arttu Happonen ja Aatu Kujanpää.

Sijat 5-6:

FC Loppi – ViP 4-2

sijat 3-4:

Ilves -Ponnistus 5-3. Maalit: Aatu Kujanpää 2 ja Samuli Tuurinmäki.

Finaali:

ViPa -Tuisku 4-0

--