PONNISTUKSEN SYYSKOKOUKSEN VALINNAT VUODELLE 2021

Ponnistus valitsi syyskokouksessaan seuralle uuden hallituksen ja jaostot vuodelle 2021 ja suuntaa katseet koronan jälkeiseen aikaan. – Takana on erikoinen vuosi koronarajoituksineen. Korona vaikutti monella tapaa seuran toimintaan. Kilpailuja ja tapahtumia peruuntui mm. kevään Ritafest ja syksyn seuran 90-vuotisjuhlat, jotka on tarkoitus pitää heti kun korona tilanne antaa sen myötä. Seuran historian teko on loppusuoralla ja vielä tänä vuonna kirjoissa ja kansissa. Seuran voimailijat olivat saavuttaneet muutaman MM- ja EM-kisapaikan, mutta kilpailut peruuntuivat. Tämä harmitaa meitä kaikkia. Koronasta selvitään kunhan noudatamme viranomaisen määräyksiä ja ohjeita. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme, tänään, huomenna ja tulevaisuudessa, tiivisti kokouksen avannut Ari Tuurinmäki.

Vuodesta 1995 saakka puheenjohtajana ollut Ari Tuurinmnäki valittiin uudelleen, kuten samoin varapuheenjohtaja Valtteri Kykisalo. Sihteerinä jatkaa Simo Lamminsivu ja  taloudenhoitajana Pasi Mäenpää. Myös hallitus jatkaa lähes samalla kokoonpanolla.  Seuralle valittiin yhdeksän jaostoa, jotka ovat jalkapallo- kunto-, lentopallo-, nais-, nuoriso-, salibandy-, vaellus- ja retkeily-, veteraani- ja voimailujaosto.

Hallitus 2021

Puheenjohtaja Ari Tuurinmäki, varapuheenjohtaja Valtteri Kylkisalo, sihteeri Simo Lamminsivu, rahastonhoitaja Pasi Mäenpää sekä hallituksen jäsenet Esa Aho, Tomi Halmesmäki, Ari Johansson, Kati Karjanlahti, Pekka Kivisaari, Anneli Konttila, Janina Mäenpää, Markku Mäenpää, Lassi Taipale ja Laura Tuurinmäki

JAOSTOT 2021

Jalkapallojaosto: Veli-Matti Prinkkilä, Ari Tuurinmäki, Pekka Mäntynen, Valtteri Kylkisalo, Seppo Pirttinen, Hannu Haapa-aho, Markku Mäenpää, Jussi-Pekka Kujanpää, Ville Laurila, Tapio Tuomaala, Seppo Hakola, Tomi Ylikojola.

Kuntojaosto: Petri Auvinen, Rauno Palovuori, Matias Prusti, Esko Alatalo ja Esa Aho.

Lentopallojaosto: Esa Aho, Simo Lamminsivu, Mari Ruuhela, Anneli Korpela ja Tiina Muilu.

Naisjaosto: Anneli Konttila, Marika Halmesmäki, Marja-Elina Kivisaari, Satu Aho ja Tanja Hietamäki.

Nuorisojaosto: Valtteri Kylkisalo, Laura Tuurinmäki, Milla Kattelus, Milla Hakola, Netta Nyrhilä, Tomi Hakola, Hermanni Suvanto ja Aapo Lamminsivu.

Salibandyjaosto: Valtteri Kylkisalo, Esa Aho, Kirsi Tenolahti, Kati Karjanlahti, Juha Kivisalo ja Jani Nurmesniemi.

Vaellus- ja retkeilyjaosto: Simo Lamminsivu, Paula Heinonen, Markku Vaara ,Toni Autima ja Ari Tuurinmäki.

Veteraanijaosto:  Pekka Mäntynen, Kalevi Karikallio, Esa Huhtamäki, Juhani Saarimaa, Kari Kujanpää, Kauko Nikkari, Martti Koski, Eeva-Liisa Paavola, Pentti Suokko ja Paavo Yli-Paavola.

Voimailujaosto: Janne Halmesmäki, Jaakko Mäntynen, Tomi Halmesmäki ja Antti Yli-Rantala.

--