Ponnistuksen syyskokouksen valinnat

Ponnistuksen syyskokous pidettiin 4.12.2023 Välipuiston kerhohuoneella, jossa kokous

vahvisti toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2024. Jaostoja on vuonna 2024 yhdeksän: jalkapallojaosto, kuntojaosto, lentopallojaosto, naisjaosto, nuorisojaosto, salibandyjaosto, vaellus- ja retkeilyjaosto, veteraanijaosto ja voimailujaosto. Uuten seuran hallitukseen tulee jani Junno. Seuran jäsenmaksuksi päätettiin 20 euroa.
Ponnistus järjestää toimintaa kaikenikäisille ihmisille tuottaen heille parhaimmillaan iloa, toimintakykyä ja elämänlaatua. Lapsille liikunta on leikkiä ja kisailua sekä saattaa johtaa oman kyvykyyden mittaamiseen urheilukilpailussa. Osa nuorista ei halua totista kilpailua ja heille liikkuminen on hauskanpitoa, kaverisuhteiden vaalimista ja virkistävää vapaa-aikaa. Seura antaa edellytykset edullisiin harrastuksiin. Ponnistuksen voimailijat tähtäävät jälleen koviin suorituksiin ja tuloksiin niin kotimaassa kuin kansaivälisissä kilpailuissa. Tulevana vuonna jatkuu seuran 115-vuotis juhlasuunnittelu vuonna 2025.
Syyskokous valitsi seuran hallitukseen vuodelle 2024 seuraavat henkilöt: puheenjohtaja Ari Tuurinmäki, varapuheenjohtaja Valtteri Kylkisalo, sihteeri Simo Lamminsivu, rahastonhoitaja Pasi Mäenpää. Hallituksen jäsenet: Esa Aho,Jani Junno, Seppo Hakola, Kati Karjanlahti, MarjoRiitta Mansikka ja Laura Tuurinmäki.

 

JAOSTOT 2024
Jalkapallojaosto: Veli-Matti Prinkkilä, Ari Tuurinmäki, Pekka Mäntynen, Valtteri Kylkisalo, Seppo Pirttinen, Hannu Haapa-aho, Markku Mäenpää, Mika Haapa-aho, Ville Laurila, Seppo Hakola, Jani Junno, Ville Murtokangas ja Hermanni Suvanto.
Kuntojaosto: Petri Auvinen, Rauno Palovuori, Esa Aho, Matias Prusti, Heikki Prinkkilä ja Ari Johansson.
Lentopallojaosto: Esa Aho, Simo Lamminsivu, Mari Ruuhela, Anneli Korpela ja Tiina Muilu.
Naisjaosto: Anneli Konttila, Marika Halmesmäki, Marja-Elina Kivisaari, Anne Tuurinmäki ja Tanja Hietamäki.
Nuorisojaosto: Valtteri Kylkisalo, Laura Tuurinmäki, Milla Kattelus, Netta Nyrhilä, Tomi Hakola ja Hermanni Suvanto.
Salibandyjaosto: Valtteri Kylkisalo, Esa Aho, Jani Nurmenniemi, Kati Karjanlahti ja Seppo Hakola.
Vaellus- ja retkeilyjaosto: Simo Lamminsivu, Markku Vaara, Toni Autima, Pekka Kivisaari, Matias Tuurinmäki, Samuli Tuurinmäki ja Ari Tuurinmäki.
Veteraanijaosto:  Pekka Mäntynen, Kalevi Karikallio, Esa Huhtamäki, Juhani Saarimaa, Kari Kujanpää, Kauko Nikkari, Martti Koski, Eeva-Liisa Paavola, Pentti Suokko ja Paavo Yli-Paavola.
Voimailujaosto: Marjo-Riitta Mansikka, Jaakko Mäntynen, Niku Ketola, Antti Yli-Rantala ja Janne Halmesmäki.
--