Ponnistuksen syyskokous

Lapuan Ponnistus valitsi syyskokouksessa.  Välipuiston kerhohuoneella valittiin seuralle uusi hallitus sekä uudet jaostot.

Ponnistuksen 21. kaudelle jatkava puheenjohtaja Ari Tuurinmäki on tyytyväinen. Seuran toiminta ja näkyvyys on kasvanut.
– Meidän SM-tasoiset voimailijat ja miesten Futsal Ykkösessä pelaavat joukkue näkyvät valtakunnallisestikin. Salibandy on kasvanut seuran suurimmaksi jaostoksi. Seuratoimijaksi on tullut myös ilahduttavan paljon nuoria. Jaostot toimivat hyvin ja itsenäisesti.  Seurassa on myös monia ns. harrasteryhmiä nuorille ja aikuisille, joista Tuurinmäki on iloinen. Seurassa toimii mm. aktiivinen keilaryhmä.

Ponnistuksen puheenjohtajana jatkaa Ari Tuurinmäki, uudeksi varapuheenjohtajaksi syyskokous valitsi Esa Ahon, sihteerinä jatkaa Pekka Kivisaari ja taloudenhoitajana Tiina Keskinen. Hallituksen muut jäsenet ovat Tomi Halmesmäki, Anneli Konttila, Pekka Mäntynen, Veli-Matti Prinkkilä, Tuomas Nevanranta ja uusina jäseninä Heidi Suokko sekä Pasi Mäenpää.

Toiminnantarkastajina jatkavat Aulis Rappe ja Tommi Ilkka.

Jalkapallojaosto pyörittää toimintaa ympäri vuoden, kesällä jalkapalloa ja talvisin futsalia. Ensi kesälle uutena joukkueena aloittaa tytöt 2010-11 syntyneet. Ponnistus tekee yhteistyötä Virkiän ja Kanun kanssa. Jaosto: Veli-Matti Prinkkilä, Ari Tuurinmäki, Pekka Mäntynen, Janne Kangasluoma, Seppo Pirttinen, Hannu Haapa-aho, Jukka Ranta-Maunus, Jouko Ylinen, Markku Mäenpää, Valtteri Kylkisalo, Samuli Tuurinmäki, Matias Tuurinmäki, Mika Huhta ja Ville Laurila.

Kuntojaosto pyrittää kuntoliikuntatoimintaa sekä järjestää erilaisia tapahtumia ja retkiä seuralaisille ja kaikille lapualaisille. Jaosto: Pentti Korhonen, Petri Auvinen, Rauno Palovuori, Kari Kujanpää, Esko Alatalo ja Ari Johansson.

Lentopallossa kuntolentopalloryhmät niin naisille kuin miehille. Lisäksi jaosto järjestää keväisin perinteisen lentopallon puulaakisarjan. Jaosto: Tiina Keskinen, Tarja Prinkkilä, Anne-Mari Kangas, Piia Saarenpää, Merja Koivuniemi, Mari Vaara, Mari Ruuhela, Anneli Korpela, Tiina Muilu, Siru Komssi ja Heli Viinamäki.

Naisjaosto huolehtii erilaisten seuran tilaisuuksien järjestelyistä ja kahvituksista. Jaosto: Soile Tuurinmäki, Anneli Konttila, Anne Tuurinmäki, Eeva-Liisa Paavola, Marika Halmesmäki ja Marja-Elina Kivisaari.

Jaostoista suurin salibandyjaosto tekee voimakasta juniorityötä lajin parissa ollen alueen suurimpia tyttösalibandyseuroja. Sarjoissa pelaavat niin naiset kuin miehet, tyttö- sekä poika joukueet. Lisäksi muutamia ns. harrasteryhmiä. Jaosto: Esa Aho, Tuomas Nevanranta, Mira Soininen, Kirsi Tenolahti, Kari Suojanen, Simo Lamminsivu, Valtteri Kylkisalo, Konsta Nikkari, Juha-Matti Hakomäki, Miia Heinola ja Tuomas Malmi,

Veteraanijaosto järjestää toimintaa seuran veteraaneille ja osallistuu sisarjärjestöjen toimintaan ja tapahtumiin. Jaosto: Jussi Paavola, Pekka Mäntynen, Osmo Saarela, Kalevi Karikallio, Juhani Huhtala, Esa Huhtamäki, Juhani Saarimaa ja Paavo Yli-Paavola.

Voimailu on muutamassa vuodessa kasvanut seuran menestyksekäimmäki lajiksi. Saavutuksia mm. maajoukkue-edustuksia sekä arvokisamitaleja ja useita SM-mitaleja. Tulevaan kilpailukauteen seurasta osallistuu ensimmäisen kerran myös naisvoimailjoita. Lisäksi uutena lajina tulee olemaan leuanveto, seura liittyi Suomen leuanveto ry:n. Jaosto: Tomi Halmesmäki, Janne Halmesmäki, Jaakko Mäntynen ja Antti Yli-Rantala.

 

 

--