PONNISTUS FUTSAL PALKITSI

Ponnistuksen futsal päätti kautensa palkitsemalla hienosti menestyneet joukkueensa.
Tällä kaudella sarjoissa pelasivat P13, P15 ja miehet (III div.)  lisäksi miehet osallistuivat Futsal Cupiin.
Miesten edustusjoukkue eteni Futsal Cupissa 5. kierrokselle saakka kunnes joukkue kohtasi parempansa moninkertaisen suomenmestarin GFT:n.  -Joukkueen täytyi mennä Helsinkiin saakka pelaamaan kunnes ensimmäinen häviö tuli, muisteli valmentaja Eero Kivipuro kautta päätöstilaisuudessa.  Myös III div. pelit sujuivat erinomaisesti, alkusarja pelattiin häviöttä maalisuhtein 110-10, kauden ainut tappio sarjassa tuli loppusarjassa Fc Sport Vencedorille. Ensi vuonna pelit jatkuvat joko III tai II div, riippuen montako joukkuetta piiri nostaa sarjaa ylemmäs. Kivipuro on saanut iskostettua hyvin futsalin salaisuudet Ponnistuksen joukkueeseen. Joukkuetta valmensi Eero Kivipuro ja huoltajina häärivät Jussi Prinkkilä ja Harri Backman.

P15 sijoittui sarjassa neljänneksi jääden kaksi pistettä kolmostilasta ja P13 lopullinen sijoitus oli viides. Futsal on löytänyt tiensä Lapualle ja Ponnistuksen lajivalikoimaan.  Myös juniorijoukkueet osoittivat taitonsa ja paikkansa piirin kärkijoukkueina. Juniorivalmennuksesta ovat vastanneet Janne Kangasluoma, Ville Koukkari ja Ari Tuurinmäki (P15), Petri Auvinen ja Marko Soininen (P13).

Tilaisuudessa palkittiin kaikki kauden aikana joukkueissa harjoitelleet. Lisäksi erikoispankinnot saivat seuraavat pelaajat: Miehet;  Artem Lavrukov, joukkuen aktiivisin,  Benjamin Becsei, joukkueen tehopelaaja ja Nikals Tuomaala, kauden tulokas.
P13;  Ossi Kivipuro, kauden pelimies ja Kaappo Talvitie, joukkueen aktiivisin.
P15; Waltteri Vilppola, pelimies ja Arvi-Matti Lemettinen, tehopelaaja.

--