Ponnistus joutui tyytymään tasapeliin

Ponnistus – Korsnäs FF 0-0. 

Edustusjoukkue sai  Nelosen iltaotteluun vieraaksi tasapisteissä olevan Korsnäs FF:n. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa joukkueet pelasivat tasan 2-2.

Kotijoukkueen riveistä puuttui perjantai illan ottelusta valitettavasti joukkueen maalipyssy Juho Niemelä varoitustilin täyttymisen takia. Myös Henri Hovila oli kokoonpanosta sivussa loukkaantumisen vuoksi sekä Artem Lavrukov ja Joona Vuorinen. Vierasjoukkue on ollut sarjan varoitusherkin joukkue; sillä on tässä vaiheessa 38 varoitusta ja 6 kentältä poistoa, joista 3 suoralla punaisella kortilla.

Maalittomaan päättynyt peli oli tasapäistä peliä molemmilta joukkueilta. Vieraat hallitsivat ensinmäistä puoliaikaa ja toinen puoliaika oli taasen Ponnistuksen. Vieraiden paras paikka syntyi ensinmäisen puoliajan alussa, mutta Ponnistuksen maalivahti Juha Mäki torjui jo varmalta näyttäneen tilanteen. Toisella puoliajalla kotijoukkue paransi peliään ja loppua kohden hallitsi selvemmin ottelua, mutta aika loppui kesken. Pelin paras maalipaikka oli Tuomas Linjamäellä 70 minuutilla, mutta katsojien harmiksi laukaus osui maalin poikkipuuhun.

Jan Yli-Rantala aloitti pelin pirteästi, Elias Hakola teki kentällä valtavasti töitä ja haastoi useaan otteseen vieraiden puolustusta. Puolustuksessa Tuomaala, Haapa-aho ja Paloniemi hoitivat tonttinsa vankalla kokemuksella sekä maalilla Juha Mäki pelasi varmasti. Ottelun päätuomari Sami Kuula piti ottelun hyvin kontrollissa.

Ponnistuksella on jäljellä neljä peliä, kaksi vieraissa ja kaksi kotona. Ensi lauantaina 29.8. kohtaa vieraissa Nurmon Pallon.

DSC_0318DSC_0321DSC_0320DSC_0327DSC_0331

--