PONNISTUS JATKAA VAKUUTTAVASTI

Ponnistus otti vakuuttavan vierasvoiton jalkapallon Nelosen ottelussa Korsnäs FF:stä vierasissa 1 – 4 (1 – 2).

Vierasjoukkue Ponnistus aloitti maalinteon 15 minuutin kohdalla, kun Artem Lavrukov vei Ponistuksen 0 – 1 johtoon. Kotijoukkue tasoitti viisi minuuttia myöhemmin Jan Grinesin maalilla 1 -1. Kymmenen minuuttia ennen taukoa Jape Luoma maalasi taukotilanteeksi 1 – 2.

Toisella puoliajalla Ponnistus oli vahvempi ja meni menojaan. Artem Lavrukov maalasi toistamiseen tilanteeksi 1 – 3, kun ottelua oli palattu 65 minuuttia ja vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Luoma teki myös toisen maalinsa ja ottelun loppulukemat 1 – 4. Ottelun tuomari Kaj Smulter varoitti Ponnistuksen Jussi Takalaa ja Benjamin Besceitä sekä kotijoukkueen Ajdin Balagicia ja Jan Grinestä sekä ajoi ulos kotijoukkueen Edin Halilcevicin.

Voitolla Ponnistus jatkaa sarjakakkosena 16 pisteellä, VPS-j johtaa 17 pisteellä ja kolmantena majailee Sisu-Pallo 14 pisteellä. Ponnistus kohtaa ensi tiistaina 18.6. sarjajumbo Karhu/2, ottelu pelataan keskuskentällä klo 19.00.

Facebook:
Tänään Ponnistuksen nuoret ja komeat pojat kävivät 3 pojangin purkilla Korsnäs FF:n kustannuksella lukemin 1-4. Karhu-maltaan fanaattinen puolestapuhuja Jape Luoma kaatoi periaatteen miehenä kylmää vettä Koffin päälle kahden maalin verran. Toinen maaleista oli komea putoava lehti ylämansikkaiseen ensimmäisellä puoliajalla ja toisella puolikkaalla Jari-Pekka naulasi kuulan pitseihin 11 metristä vastustajan kolattua vastatuulennopean Jaakko Prinkkilän läpiajossa punalapunkin arvoisesti. Myös Ponnistuksen isukkikaartiin tovi sitten liittyneellä Artem Lavrukovilla oli tänään maalinälkää kahden maalin edestä. Ensimmäisensä Arttu nosti 23 metristä 1. puoliajalla yli vastassa haahuilleen maalinvartijan ja toisen tekeleensä mies taituroi läpiajon päätteeksi toisella puoliskalla. Vastustajan usean kansalaisuuden sikermä, taitavakin, sortui usein melko koviin otteisiin kentällä. Tämä oli toki tiedossa ennen peliä, sillä kotijoukkue oli tähän asti kerännyt 6 pelissä 17 keltuaista. Käänteentekevää pelissä oli kuitenkin se, että tuomari ei voinut kaikkia virheitä omien sanojensa mukaan pois ottaa, koska muuten olisi kuulemma tullut tappelu. Hyvä syy sinänsä.. Ponnistuksen kapeahko materiaali ei kuitenkaantänään kokenut suuria kolauksia. Taskutargettina hääränneen J. Prinkkilänkin ulosajotilanteessa loukkaama nilkka saadaan luultavasti parsittua tiistaiksi kasaan, jolloin Kauhajoen kakkoskarhut saapuvat keskuskentälle voimainmittelöön klo 19.00. Paikalle saapuminen, sinä rakas lukija, on enemmän kuin toivottua. Joukkue on nyt pikku hiljaa saamassa peliään odotusten mukaiseen kuosiin ja joukkueen sisältä onkin kuulunut varovaisia tiedusteluja, josko viihdyttävät ja tuloksekkaat peliotteet saataisiin siirrettyä myös keskuskentän briljantille veralle. Kotimatka on kirjoitushetkellä loppusuoralla ja voiton lisäksi pelaajien suut ovat saaneet maireiksi myös Ponnistuksen uusi linja-auto ja sen tarjoama jouheva kyyditys. Blankkovalkoisen bussin karu mutta kaunis puhtaus ei todennäköisesti pistäisi pahakseen muutamia sponsorihengellä piirreltyjä logoja, näin komian joukon voittokulkua ja sen mahdollistavia tahoja seuraavat silmät ovat kesäillä pohjanmaalla lukuisat. Lisäksi sopimuksen tekeminen voi nyt olla ajankohtaan suhteutettuna edullista, sillä talvella futsal-miehet kerää katseet paljon paljon isommalta markkina-alueelta. Forza Ponnistus!

--