Ponnistus jatkoi voittojen tiellä

Ponnistuksen futsaledustus mitteli tänään sunnuntaina kahdesti Kortesjärven Järvi-Veikkoja vastaan. Ensimmäinen ottelu KJV:n ykkösjoukkuetta vastaan päättyi tiukan taistelun jälkeen Ponnistuksen 1-2 voittoon. Iltapäivän toisessa ottelussa Ponnistus murjoi KJV:n kakkosjoukkueen lukemin 11-2.

Päivän ensimmäinen ottelu alkoi Ponnistuksen osalta varsin hermostuneesti ja joukkueella oli vaikeuksia saada omaa peliä uomiinsa. Tilanteita joukkue toki loi, mutta maalipaikoissa pallot sujahtivat joko ohi maalin tai KJV:n maalivahti Tuomo Hämäläisen hyppysiin. Varsin usein vastustaja iskee jos omia maalipaikkoja ei hyödynnetä ja niin kävi myös nyt. Ensimmäisen puoliajan ainokaisen maalin teki KJV:n Sami Metsäranta ja puoliajalle siirryttiin lukemissa 1-0.

Ponnistus nosti toisella puoliajalla hivenen tasoaan ja onnistui kääntämään tappiotilanteen johdoksi. Ensin Miika Korpela laukoi pallon vasempaan alanurkaan ja hetkeä myöhemmin Artem Lavrukov ohitti KJV-maalivahdin kulmatilanteessa. Ponnistus puolusti ottelun lopun vahvasti eikä KJV onnistunut enää maalinteossa. Ottelu päättyi 1-2 (1-0) lukemiin.

KJV:n kakkosjoukkuetta, KJV Blackiä, vastaan ottelun alku oli Ponnistuksen kannalta lupaava. Ottelua ehdittiin pelata vain pari minuuttia kun joukkue siirtyi 1-0 johtoon Ville Luomalan maalilla. Ilo oli kuitenkin lyhyt sillä vain muutaman minuutin päästä tulostaululla oli KJV:n 1-2 johtolukemat. Kotijoukkue Ponnistuksen nousu ottelussa rinnalle ja ohi oli kuitenkin nopea sillä ottelun tauolle mentäessä tilanne oli jo 6-2 ja voittaja alkoi olla selvillä. Toisella puoliajalla Ponnistus onnistui maalinteossa vielä viidesti. Ottelu päättyi siis murskalukemiin 11-2 (6-2).

KJV – Ponnistus 1-2 (1-0)
1-0 Sami Metsäranta
1-1 Miika Korpela
1-2 Artem Lavrukov (Miika Korpela)

Ponnistus – KJV Black 11-2 (6-2) video
1-0 Ville Luomala
1-1 Mattias Lindell
1-2 Mika Mattila
2-2 Artem Lavrukov (Kalle Taimi)
3-2 Artem Lavrukov
4-2 Jaakko Prinkkilä (Jukka Ranta-Maunus)
5-2 Kalle Taimi (Miika Korpela)
6-2 Artem Lavrukov (Miika Korpela)
7-2 Miika Korpela (Benjamin Becsei)
8-2 Juha Haapa-aho (Artem Lavrukov)
9-2 Benjamin Becsei (Janne Kangasluoma)
10-2 Juha Haapa-aho
11-2 Janne Kangasluoma (Miika Korpela)

--