Edustukselle tärkeät pisteet

Nelosen vierasottelut Kristiinankaupungissa ja  Närpiössä päättyivät molemmat Ponnistuksen makoisiin voittoihin maalein 0-4.

Lauantaina joukkue haki rutiinivoiton Nelosen vierasottelussa Lapväärtin kentältä. Myrskysäässä pelatussa ottelussa kaatui kotijoukkue Sporting Kristina/2 maalein 0-4 (0-3). Ponnistuksen maaleista Ville Pakkala teki kaksi ja maalin mieheen viimeistelivät Jussi Laapio ja  Jaakko Prinkkilä.
– Hyvä rutiini suoritus joukkueelta ja pisteet tulivat melko helposti, kommentoi valmentaja Olavi Linjamäki

Maanantaina Närpiön uusitulla keskuskentällä sai kotijoukkue Kraft/2 kokea Ponnistuksen kovan syyskunnon 0-4 (0-2). Joukkue pelasi energisesti ja meni 0-2 johtoon jo viiden minuutin jälkeen Tuukka Hiltusen ja Ville Pakkalan maaleilla, joka oli myös puoliaikatilanne. Toisella puoliajalla Ville Pakkala ja Benjamin Bescei tekivät loppulukemat 0-4. Nuori maalivahti Antti Rinnankoski piti molemmissa otteluissa oman maalinsa puhtaana. Kahdella voitolla Ponnistus nousi 45 pisteeseen, vain pisteen päähän sarjajohtaja Korsnäs FF:ä, jolla tosin yksi ottelu vähemmän.
– Tänään puolustimme tiiviisti, pelasimme energisesti ja monipuolisesti. Saimme hyvän alun peliin tekemällä 0-2 maalit jo alkuminuuteilla ja sen jälkeen hallitsimme ottelua, kertoi tyytyväinen valmentaja Olavi Linjamäki.

Edustuksen seuraava ottelu pelataan perjantaina 9.9. Lapuan Keskuskentällä klo 18.00 I-JBK:ta vastaan.

Sarjataulukko ja ottelut ,Linkki tästä

--