Ponnistus kaatoi Sisun

Vitonen, Ponnistus – Sisu 3-0 (1-0). Ponnistus ja Seinäjoen Sisu pelasivat vauhdikkaan ottelun tiistai-iltana, joka mielytti keskuskentän yleisöä. Kotijoukkue oli tälläkertaa ottelun hallitsevampi osapuoli ja vei voiton maalein 3-0 (1-0). Ponnistuksen maalit teki ensimmäisellä puoliajalla Artem Lavrukov ja toisella puoliajalla Tommi Rintasalo sekä Miika Korpela.

-Sisu laittoi hyvin vastaan, mutta olihan meillä perustekeminen paremmalla tasolla. Vielä kun saataisiin helpot syöttövirheet pois niin hyvä tulee. Ekalla puoliajalla oli hyviä paikkoja ratkaista peli, mutta viimeistely ontui ja Sisun maalivahti pelasi hyvän pelin. Meidän maalilla Salo sai olla muutamaa vetoa lukuunottamatta suhteellisen rauhassa maalilla. Wellu Prinkkilä kentän kunkku. Tuli vaihdosta sisään ja repi ja raastoi hyvin, kommentoi pelin jälkeen valmentaja Hannu Haapa-aho.

Viime viikon torstain vieraspelissä Ponnistus hävisi sarjajohtaja SJK-j/2:lle 5-3 (1-0). Tommi Rintasalo viimeisteli Ponnistuksen maaleista kaksi ja yhden Niko Salo rangaistuspotkusta. Kentällä parastaan esittivät maalivahti Niko Salo, alakerran Veeti Mäenpää ja keskikentällä raatanut Juuso Talvitie. Seuran oma kasvatti ja joukkueen huoltaja Markku Mäenpää teki ottelussa debyytin Ponnistuksen miesten edustusjoukkueessa.

-Meillä oli paljon poissaoloja ja jouduttiin peluuttamaan monia pelaajia vieraalla pelipaikalla. Siihen nähden pelattiin tosi hyvin varsinkin toisella jaksolla. Toisella jaksolla pystyttiin iskemään hyvin vastahyökkäyksistä ja johdettiin peliä loppuhetkille asti, mutta sitten vastustaja käänsi pelin väkisin ja ehkä ansaitustikin. Koko joukkue taisteli kyllä hienosti loppuun asti, tiivisti Veli-Matti Prinkkilä.

Perjantaina Ponnistus kohtaa vieraissa Suvilahden Sisun ja seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 7.8, jolloin vastassa FC KOMU.

 

 

--