Ponnistus kukisti SIF/2:n

Jalkapallon Nelonen; Ponnistus – SIF/2 2-1 (1-0). Ponnistus otti täydet kolme pistettä voitolla SIF/2:sta maalein 2-1 (1-0)) nihkeän peliesityksen jälkeen. Kotijoukkue hallitsi selvästi ensimmäistä puoliaikaa ja loi useita maalipaikkoja, mutta tänään maalinteko oli joukkueelle hankalaa. Jussi Laapion maalilla Ponnistus siirtyi johtoon 1-0 ja näytti, että maaleja saadaan enemmänkin. Lukuisista paikoista huolimatta, maalinteko ei tänään onnistunut.

Toisella puoliajalla vierasjoukkuekin pääsi otteluun mukaan. Ponnistuksen nuori maalivahti Leevi Rantala teki toisen puoliajan alussa pari näyttävää torjuntaa ja piti maalinsa puhtaana. Maalinteko ei onnistunut toisellakaan puoliajalla ja lähimpänä maalia oli Juho Niemelä ylärimalaukauksellaan. Kesken Ponnistuksen painostuksen vierasjoukkueen Marjamäki pääsi läpi tasoittaen 64 minuutilla ottelun 1-1. Kymmenen minuuttia ennen täyttäaikaa Juho Himanka teki voittomaalin ja loppulukemat 2-1.  Kotijoukkueen näkyvimmät olivat alakerran Henri Hovilä, keskikentän Juho Niemelä sekä terävästi liikkunut Joona Vuorinen. Myös vaihdosta kentälle tullut Iiro Luomalta pirteä esitys.

-tänään Ponnistus oli kyllä huomattavasti vastustajaansa parempi joukkue, kuin mitä lukemat osoittaa. Pelaajat taisivat vähän tuskastua epäonnistuneisiin viimeistelyihin ja hyvään maalivahtiin. Joukkue osoitti kuitenkin vahvuutensa punnertamalla väkisin voittomaalin, tiivisti valmentaja Olavi Linjamäki.

Ensi viikon tiistaina 13.7. Ponnistus matkustaa Närpiöön Kraft/2:n vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 23.7. klo 19.00, jolloin kohdataan VPS-j.

--