Futsal Kakkonen:Edustus murskasi FC Sport-j:n

FC Sport-j kukistui maalein 0-8.

Ponnistus oli tyly vieras lauantaina Vaasassa Futsal Kakkosen ottelussa FC Sport-j:n kotisalissa. Ponnistus vei ottelun peräti maalein 0-8 (0-3).

Vierasjoukkue Ponnistus karkasi ensimmäisellä jaksolla kolmen maalin karkumatkalle ja toisella jaksolla kaunisteli vielä viisi maalia. Ponnistuksen tehoista vastasivat Miika Korpela 3+1, Jere Nauska 1+2, Niko Salo 0+3, Lenni Kalliokoski 2+0, Roni Reinikainen 1+0 ja Joonas Kuula 1+0.

-Harvinaisen ehjä peli. Sinänsä erikoista oli, että pelin parhaat pelaajat olivat maalivahdit. Vastustajan Kurkimäki esitti ainakin tuon kahdeksan kappaletta absoluuttista huippupelastusta ja meidän maalissa Takamaa esti oikea-aikaisilla vastaantuloilla vastustajan maalintekoaikeet totaalisesti. Kenttäpelaajien otteisiin ei tietysti myöskään voi olla kuin erittäin tyytyväinen. Kolme peliä viimeisen viikkoon oli ehkä hieman brutaali rypistys, emmekä aivan loukkaantumisitta selvinneet. Pelaajamateriaali on tällä hetkellä onneksi leveä, ja muutama poissaolo ei hetkauta pelin tasoa, tyytyväinen pelaajavalmentaja Tuomas Linjamäki linjaa.

Seuraavaksi Ponnistus kohtaa sarjan kärkikahinoissa porskuttavan kokkolalaisen Sääripotkun. Ottelu pelataan sunnuntaina 12.12. klo 15.00 urheilutalon parketilla.

--