Ponnistus nollasi Malax IF:n

Jalkapallo Vitonen: Ponnistus-Malax IF 2-0 (1-0).  Ponnistus palasi voittojen tielle viime viikon vierastappion jälkeen. Malax IF kaatui Abderrahim Elhaimerin 21′  ja Jussi Rintasalon 65′ maaleilla 2-0. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen selvää hallintaa. Toisella puoliajalla myös maalahtelaiset pääsivät peliin mukaan ja väläyttivät ajoittain vaarallisuuttaan.

-Perjantai, pelipäivä ja cha cha chaa. Muutamia runkopelaajia oli tänään valitettavasti pois, mutta kokoonpanoon saatiin raavittua 14 pelimiestä. Varsinkin Tuomas Linjamäen mukaantulo toi toivotun lisämausteen joukkueen pelaamiseen.
Ennakkoon scoutattu MIF oli fyysinen porukka. Nopeat vastahyökkäykset ja pitkät pallot oli ajoittain myrkkyä meille. Puolustus Hovilan johdolla ja Salo maalissa pitivät kuitenkin vastustajan maalisarakkeen nollassa.Jatkettiin siitä mihin viimeksi kotona jäätiin. Palloa saatiin hyvin kierrätettyä alakerrassa ja rakenneltua järkeviä hyökkäyksiä. Abdi jatkaa maaliputkeaan ja Tommi Rintasalo teki ensimmäisen monista tälle kautta. Tästä on hyvä jatkaa!

Fun fact! Viimeiseksi hävitty kotona SARJAPELI 6.5.2022, tuumaa tyytyväinen otteluvalmentaja Matti Turja.

Viime viikolla joukkue kärsi vierastappion Vaasassa. Suvilahden Sisu vei voiton maalein 3-1 (0-0). Maalintekijöinä Metsänen 54′, J. Knookkala 75′, Nordberg 82′. Abderrahim Elhaimer 72′.

-Ohuella jengillä jouduttiin lähteä suden kaatoon. Ei onnistuttu. Peli alusta loppuun oli halutonta ja saamatonta, tempo ikämiestasoa. Oli meillä omat maalipaikkamme, mutta ei saatu palloa maaliin asti. Vastustajan kannattajat olivat hilpeällä tuulella räjäytellen pieniä papatteja kentän laidalla. Soihtuja ei nähty. Kotona otetaan revanssi, tiivisti valmentaja Hannu Haapa-aho.

Sisu kohdataan Kyrkösjärven tekonurmella 5.6. klo 20.15. Seuraavassa kotiottelussa keskuskentällä kohdataan sarjakärki APV perjantaina 9.6. klo 19.00

--