Ponnistus päätti kauden voittoon

Jalkapallon Nelonen Ponnistus – VäVi 2-1 (1-0). Miesten edustusjoukkue päätti sarjakautensa kotivoittoon VäVistä maalein 2-1, jonka pelit jatkuvat ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Ponnistus hallitsi ottelua heti alkuminuuteilta ja enimmäinen maali syntyi 14 minuutilla Artem Lavrukovin toimesta. Kotijoukkueella oli heti maalin jälkeen paikkoja lisätä johtoaan, mutta lisämaaleja ei saatu ja tauolle mentiin 1-0 johdossa.

Toisella puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi, mutta vieraiden Juha Kukkurainen tasoitti ottelun 62 minuutilla. Ponnistuksen Jaakko Prinkkilä iski pari minuuttia myöhemmin Ponnistuksen jälleen johtoon 2-1, joka oli lopulta ottelun lopputulos.

Edelliskierroksella Ponnistus kärsi selvän vierastappion Susi Young Boysille 4-0 (2-0). Valmentaja Linjamäen mukaan joukkue pelasi kauden heikoimman ottelun ja tulos oli sen mukainen.

Olavi Linjamäen valmentamalle joukueella kauden sijoitus oli 8. ja 30 pistellä. 22 ottelusta tuli 8 voittoa, 6 tasapeliä ja 8 tappiota, maalisuhteen ollessa 33-32.

--