Ponnistus palkitsi jalkapallojunioreitaan

Seura vietti jalkapallojunioreiden kauden päätöstilaisuuden.Jalkapallojunioreiden kauden päätöstilaisuuden nuorisotalolla avasi Iiris Saarimaa T10 joukkueesta soittamalla huilulla ranskalaisen kansanlaulun.  Tilaisuudessa puhunut seuran puheenjohtaja Ari Tuurinmäki oli huolissaan “drop outin” kokeneita pelurin aluista. -Yhteiskunnallisesti tärkeää olisi saada pidettyä mukana nuoret aina 14-16 vuotiaaseen saakka. Tämä lisäisi todennäköisyyttä siitä, että liikunnallinen elämäntapa kantaa pitempään niin urheilujana kuin seuratoimijana. Tärkeää on , että seurassa otetaan huomioon sekä harrastaminen että kilpaurheileminen. Liikunta antaa pohjaa myös oppimiselle. Varhaisen liikkumisen on todettu olevan tärkeä tekijä lapsen oppimisen, hahmotuksen ja havaintojen kehittymisessä, totesi Tuurinmäki. Hän kiitteli kuluneesta kesästä niin lasten ja nuorten vanhempia kuin valmentajiakin. Myös jaosto sai kiitosta edellytysten luomisesta edulliseen harrastukseen seurassa.

Ponnistus palkitsi kaikki kauden aikana mukana olleet ja pelanneet jalkapalloilijat. Seurassa juniorijalkapallon parissa juoksi pallokoululaisia sekä sarjoissa pelanneet tytöt 10- ja pojat 13 joukkueet. Seuran lupaavimmaksi junioriksi valittiin P13 joukkueesta Jere Nauska. Joukkuepalkinnot saivat T10: Noora Lakaniemi, Iiris Saarimaa ja Neea Lakaniemi. P13: Jere Nauska, Jussi Lemponen, Jere Välkkilä ja Veeti Mäenpää.

Joukkueita valmensivat kaudella 2015: pallokoulu; Valtteri Kylkisalo ja Samuli Tuurinmäki. T10; Mika Huhta, Ari Tuurinmäki ja Pekka Rintasalo. P13; Markku Mäenpää, Jouko Ylinen ja Rauno Palovuori.

 

DSC_0681

Iiris Saarimaa

Iiris Saarimaa

DSC_0727

T10

P13

P13

DSC_0771

Jere Nauska, Veeti Mäenpää, Jere Välkkilä, Noora Lakaniemi, Iiris Saarimaa ja Neea Lakaniemi.

 

--