Ponnistus palkitsi futsaljuniorinsa

Futsaljuniorit viettivät kauden päätöstilaisuutensa lauantaina nuorisotalolla. Tilaisuudessa palkittiin kaikki kauden aikana harjoitelleet ja pelanneet futsaljuniorit.

Tilaisuuden avannut seuran pj Ari Tuurinmäki kertoi kauden ilot ja pettymykset. Kauden suurin pettymys oli miesten edustusjoukkueen putoaminen Futsal Ykkösestä. Futsal kakkosjoukkue sen sijaan säilytti paikkansa Kolmosessa. Suurimmat ilonaiheet tulivat junioripuolella, jossa peräti kolme joukkuetta pelasi piirinsarjaa. P17-, P15- ja P14 joukkueet pelasivat kaikki hyvän kauden. Yhteistyö Virkiän ja Kauhavan Kanun kanssa toi tulosta, kolme joukueellista futsaljunioreita ja pm-kulta P14 joukkueelle sekä pm-pronssi P17 joukkueelle.

Tuurinmäki kiiteli kaudesta pelaajia, valmentajia ja vanhempia. Kaikilla oli oma roolinsa ja he hoitivat osuutensa erinomaisesti. Erityisesti kolmen nuoren valmentajan roolia ja työtä Tuurinmäki kiitteli. Pelaajat kehittyivät kauden aikana hienosti ja futsalin pelityyli iskostui pelaajille hyvin mm P14-joukkue teki sarjassa eniten maaleja ja päästi vähiten. Hopeiset mitalit jätettiin VPS:lle.

Erikospalkinnot saivat seuraavat pelaajat. P14: Aapo Kankaanpää, Jesse Nauska ja Veeti Mäenpää. P15: Iisakki Vuorenmaa ja P17: Jere Myllykangas ja Ville Lahdensuo.

Joukkueita valmensivat Valtteri Kylkisalo, Ossi Kivipuro, Justus Lahtinen sekä huollossa P14 joukkueessa Kanusta Jyri Poltto.

P14-joukkue

P14-joukkue

P15-joukkue

P15-joukkue

P17-joukkue

P17-joukkue

Aapo Kankaanpää, Jesse Nauska, Iisakki Vuorenmaa, Veeti Mäenpää ja Jere Myllykangas.

Aapo Kankaanpää, Jesse Nauska, Iisakki Vuorenmaa, Veeti Mäenpää ja Jere Myllykangas.

DSC_0776

--