PONNISTUS PALKITSI JALKAPALLOJUNIOREITAAN

Seura vietti jalkapallojunioreiden kauden päätöstilaisuuden. Jalkapallojunioreiden kauden päätöstilaisuuden avannut ja puhunut seuran puheenjohtaja Ari Tuurinmäki painotti, että liikunnan tulisi olla monipuolista ja leikkimielistä lasten ja nuorten harjoittelussa aina 12-vuotiaaksi asti.   Harrastuksesa on säilytettävä hauskuus ja urheilijaksi on saatava kasvaa luontevaa vauhtia. Perheen merkitys on suuri urheilijaksi kasvamisessa. Arvot ja esimerkit välittyvät eteenpäin, ja liikunta on tälläisissä perheissä osa elämää ja kasvatusta. Urheilu on osa elämää. Se ei korvaa elämän muita sisältöjä, mutta voi tuottaa valtavan lisäarvon. Tuurinmäki kiitteli kuluneesta kesästä niin lasten ja nuorten vanhempia kuin valmentajiakin. Myös jaosto sai kiitosta edellytysten luomisesta edulliseen harrastukseen seurassa. Seuran jalkapalloillevien määrä lähes tupaantui viime kesästä.

Ponnistus palkitsi kaikki kauden aikana mukana olleet ja pelanneet jalkapalloilijat. Seurassa juniorijalkapallon parissa juoksi lähes 140 jalkapalloilijaa, junioreita 90 ja aikuisia lähes 50 (miehet edustusjoukkue ja kakkosjoukkue). Juniorijoukkueita kesän aikana toimi kuusi, joista neljä pelasi piirin sarjoissa. Seuran lupaavimmaksi junioriksi valittiin P14 joukkueesta Jere Välkkilä. Jaoston kiertopokaali myönnettiin tänä vuonna P11 joukkueelle, valmentajille ja vanhemmille. Joukkuepalkinnot saivat P8: Jami Valpas.  T11: Mia Mäkelä, Roosa Rautakorpi ja Eeva Alatalo. P11: Tomi Hakola, Jere Lemponen, Jani Lahti, Juuso Niemelä. P14: Janne Kujanpää, Iiro Luoma, Eelis Keski-Porkkunen ja Veeti Mäenpää.

Joukkueita valmensivat kaudella 2016: pallokoulu; Valtteri Kylkisalo, Matias ja Samuli Tuurinmäki. Pallokoulu tytöt: Tomi Halmesmäki ja Juha Ikola. P8; Ari Tuurinmäki, Tomi Ylkikojola. T11; Mika Huhta, Ari Tuurinmäki ja Pekka Rintasalo. P11; Joona Vuorinen, Janne Kangasluoma ja Henri Lemponen. P14; Markku Mäenpää, Jouko Ylinen ja J-P Kujanpää.

dsc_0583

Tytöt synt. 2010-11

Tytöt synt. 2010-11

dsc_0627

Osa pallokoululaisista

P8

P8

T11

T11

P11

P11

P14

P14

Palkitut

Palkitut

Jaostonkiertopokaali

Jaostonkiertopokaali

--