Ponnistus otti helpon voiton

Vitonen, Ponnistus – Sepsi-78   8-2 (3-1)

Ponnistus otti helpon voiton perjantai-illan kotipelissä, nyt kaatui Sepsi-78 Seinäjoelta maalein 8-2 (3-1).

Voitto ottelusta tuli ilman suurimpia puristuksia.  Kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia ja maalipaikkoja oli runsaasti. Runsasmaalisessa ottelussa maalinteossa onnistuivat Artem Lavrukov kolmesti, armeijasta eilen kotiutunut Veeti Mäenpää kahdesti ja maalin mieheen tekivät Joonas Ijäs, Iiro Luoma sekä Miika Korpela. 3-0 tilanteessa loukkaantuneen maalivahti Matti Turjan paikan otti kenttäpelaaja Tino Alanen, joka selvitti vaativan paikan hyvin.

Sellainen rauhallinen höntsäpeli ja tarvittavat kolme pistettä. Alku oli hyvää pelaamista. Maalipaikkoja tuli mutta ei saatu alussa niistä tehtyä. Ensimmäisen maalin jälkeen peli vapautui ja maaleja tulikin sitten ihan mukavasti. Edelleen liian paljon helppoja syöttövirheitä tuli. Kovasti myös kiirehdittiin paitsioon läpi pelin. Mutta kokonaisuutena oltiin vastustajaa paremmalla jalalla ja laajemmalla rosterilla liikkeellä. Kentällä loisti Luka Tuulari, Lenni Kalliokoski ja aina varma Henri Hovila, kommentoi valmentaja Hannu Haapa-aho.

Seuraavaksi Ponnistuksella on kahden vierasottelun putki, tiistaina 21.6.  BK-48 ja 28.6. Tjöby FC. Seuraava kotiottelu pelataan keskuskentällä torstaina 30.6. klo 19.00, jolloin vastassa Vaasasta FC Kuffen.

 

 

--