Ponnistus taisteli pisteen

Futsal Ykkönen Ponnistus – Loiske 5-5 (3-3).  Ponnistus pääsi pitkään aikaan pisteiden makuun Futsal Ykkösessä tasapelillä Sääksjärven Loisketta vastaan. Joukkueen ilme oli toiseksi viimeisessä kotiottelussa taisteleva ja yritystä riitti. Jossiteltavaa lopputuloksesta jäi, sillä vieraiden tasoitus tuli vain minuutti ennen täyttä aikaa. Loiske pelasi lopun ottelusta lentävällä maalivahdilla. Kotijoukkueen maaleista kaksi teki vahvasti loppukaudesta parantanut Niko Salo, Arttu Happonen sekä Markus Huhtala. Yksi Ponnistusken maaliesta merkittiin Loiskeen omaksi maaliksi. Joukkueen peli-ilme oli taisteleva, vaikka putoaminen on jo varma. Kaikki pelaajat pelasivat erinomaisesti.

Ottelu oli yleisölle tapahtumarikas. Vieraat ottivat neljä varoitusta ja yhden ulosajaon. Loiske oli tullu Lapualle luultavasti helppo peli mielessä. Tiukassa pelissä vieraiden hermot eivät pitäneet, joukkueella on mahdollisuudet päästä kolmen parhaan joukkoon ja karsia Futsal Liigaan. Yksi piste pelistä oli Loiskeelle suuri tappio. Ottelun parhaina palkittiin Loiskeesta Markus Sairiala ja Ponnistuksesta Niko Salo. Valitettavaa oli Justus Lahtisen loukkaantuminen ja ottelu oli puolituntia keskeytettynä.

– Voitto oli vähästä kiinni, tasoitusmaali tuli harmittavasti lopussa. Joukkue lähti otteluun hyvällä asenteella ja tsempillä mikä näkyi kentällä. Meillä oli pelistä hyvä ote, mutta valitettavasti Justus Lahtinen loukkaantui ja peli tasaantui. Nuoren Arttu Happosen esiintyminen Ykkösessä oli hyvä, mutta täytyy kehua koko joukkuetta pelistä kertoi valmentaja Hannu Haapa-aho.

Ensi sunnuntaina 20.3. Ponnistus kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussa JoSePan Joutsasta. Ottelu pelataan Lapuan urheilutalolla klo 16.00.

09.24  0-1  Markus Sairiala (Sami Vartiainen)
10.59  1-1 Arttu Happonen (Jukka Ranta-Maunus)
12.02  2-1 Markus Huhtala (Toni Winter)
13.40  3-1 om.
14.49  3-2 Kai Jyrkiäinen (Markus Sairiala)
18.26  3-3 Mikko Järvinen (Marko Virtanen)

21.12  3-4 Tommi Ahola
25.22  4-4 Niko Salo (Miika Korpela)
28.58  5-4 Niko Salo (Miika Korpela)
38.44  5-5 Mikko Järvinen (Markus Sairiala)

--