Ponnistus valitsi uudet toimijansa

Lapuan Ponnistus on valinnut syyskokouksessa seuralle uuden hallituksen ja jaostot vuodelle 2023 sekä hyväksyi seuran toimintasuunnitelman vuodelle 2023.

Vuosikokouksen alussa seuran puheenjohtaja Ari Tuurinmäki oli iloinen, että seuratoiminta pikkuhiljaa kulkee kohti koronaa edeltaviä aikoja. – Työtä on vielä tehtävä, että saamme koronan aikana lopettaneet takaisin harrastamaan, myös meidän seuratoimijoiden on katsottava peliin ja aktivoiduttava itekin.

Ari Tuurinmäki valittiin uudelleen puheenjohtajaksi, kuten myös varapj. Valtteri Kylkisalo, sihteeri Simo Lamminsivu sekä taloudenhoitaja Pasi Mäenpää. Hallituksen jäseniksi uudelleen valittiin Anneli Konttila, Kati Karjanlahti, Laura Tuurinmäki, Esa Aho, Seppo Hakola, Tomi Halmesmäki, Pekka Kivisaari ja uutena Marjo-Riitta Mansikka. Seuralle valittiin yhdeksän jaostoa, jotka ovat Jalkapallo-, kunto-, lentopallo-, nais-, nuoriso-, salibandy-, vaellus- ja retkeily-, veteraani- ja voimailujaosto.

JAOSTOT 2023

Jalkapallojaosto: Veli-Matti Prinkkilä pj (0503619772), Ari Tuurinmäki, Pekka Mäntynen, Valtteri Kylkisalo, Seppo Pirttinen, Hannu Haapa-aho, Markku Mäenpää, Mika Haapa-aho, Ville Laurila, Seppo Hakola, Jani Junno, Ville Murtokangas ja Hermanni Suvanto.

Kuntojaosto: Petri Auvinen pj (0505811719), Rauno Palovuori rah.hoit, Esa Aho, Matias Prusti, Heikki Prinkkilä ja Ari Johansson.

Lentopallojaosto: Esa Aho, Simo Lamminsivu, Mari Ruuhela, Anneli Korpela ja Tiina Muilu.

Naisjaosto: Anneli Konttila, Marika Halmesmäki, Marja-Elina Kivisaari, Anne Tuurinmäki ja Tanja Hietamäki.

Nuorisojaosto: Valtteri Kylkisalo pj (0442562556), Laura Tuurinmäki, Milla Kattelus, Milla Hakola, Tomi Hakola ja Hermanni Suvanto.

Salibandyjaosto: Valtteri Kylkisalo pj (0442562556), Esa Aho siht, Jani Nurmenniemi, Kati Karjanlahti ja Seppo Hakola.

Vaellus- ja retkeilyjaosto: Simo Lamminsivu pj (050 5217193), Paula Heinonen, Markku Vaara, Toni Autima ja Ari Tuurinmäki.

Veteraanijaosto:  Pekka Mäntynen, Kalevi Karikallio, Esa Huhtamäki, Juhani Saarimaa, Kari Kujanpää, Kauko Nikkari, Martti Koski, Eeva-Liisa Paavola, Pentti Suokko ja Paavo Yli-Paavola.

Voimailujaosto: Marjo-Riitta Mansikka pj (0407237507), Jaakko Mäntynen vpj, Niku Ketola (taloudenhoitaja) , Tomi Halmesmäki, Antti Yli-Rantala ja Janne Halmesmäki.

 

--