Edustus Voittoon

Nelosen tiistaisessa kotiottelussa Edustus palasi voittojen teille

Vierajoukkue Malax IF kaatui maalein 3 – 1 (1 – 0).

Ottelun alku näytti, että kotijoukkue  tulee viemään ottelua mielinmäärin. Ponnistus tekikin avausmaalin 16 minuutin kohdalla, Iikka Hirvilammen pääpusku keskityspallosta  tavoitti maalin edestä Tapio Tuomaalan, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin ja tilanne 1-0. Maalin jälkeen joukkue päästi sarjan häntäjoukkueen peliin mukaan ja peli aaltoili päästä päähän. Tauolle siirryttiin tilanteessa 1-0.

Toisen puoliajan alussa 51 minuutilla Ponnistus rikkoi rangaistuspotkun arvoisesti ja Tobias Maars tasoitti pilkulta ottelun 1-1. Jaakko Prinkkilä onnistui maalinteossa 61 minuutilla vieden kotijoukkueen 2-1 johtoon ja loppulukemat 3-1 viimisteli Justus Lahtinen minuutti ennen täyttäaikaa.

Ponnistus tuhlasi  joukoittan maalipaikkoja ja sarjataulukkoa oli katseltu ehkä liikaakin. Pelistä odoteltiin ehkä helppoa ja se vaikeutti omaa peliä. Kotijoukkueen  parasta esittivät Henri Hovila ja Tapio Tuomaala.

Tulevana perjantaina Ponnistus kohtaa vieraissa ABC:n. Seuraava kotiottelu pelataan Lapuan keskuskentällä perjantaina 4.7 klo 19.00 ja vastaan asettuu Kungliga Wasa F.F.

--