PONNISTUS/2 HÄVISI

Ponnistus/2 ja ABC Pansarvagn pelasivat maali- ja tilannerikkaan futsalin II div. ottelun sunnuntaina Lapuan urheilutalolla. Ponnistus teki ottelussa 10 maalia, mutta vaasalaiset olivat maali-ilottelussa parempi joukkue maalein 10-16 (4-9).
Vaasalaiset aloittivat ottelun vahvasti ja johtivat 10 minuutin jälkeen jo 0-5.  Vähitellen myös Ponnistus/2 onnistui viimeistelyssä. Ottelun toisellapuoliajalla vaasalaiset keskittyivät lähinnä  arvostelemaan tuomaria ja keskustelemaan katsomon kanssa. Vieraiden virhetili täyttyi toisella puoliajalla ja Ponnistus/2 sai kolme 10 m rangaistuspotkua, joista kotijoukkue onnistui kaksi kertaa. Taitavat ja voimakkaat “panssarivaunut” keskittyivät lopussa kaikken muuhun kuin pelaamiseen ja vieraiden Conny Nyman sai katsella erotuomari Markku Puoljoen punaista korttia.

ABC Basarvagn voitti ansaitusti  runsasmaalisen ottelun 10-16. Ponnistuksen tehomiehet olivat: Miika Korpela 5+1, Markus Huhtala 2+1, Veli-Matti Prinkkilä 1+3, Eero Kivipuro 1+0, Justus Lahtinen 1+0 ja Toni Winter 0+1.

Ensi tiistaina Ponnistus/2 matkustaa Alavudelle APV:n vieraaksi. Sunnuntaina 8.12. Ponnistus/2 kohtaa kotonaan FC Seinäjoen.

--