Ponnistus/2

Ponnistus/2 pelasi lauantaina kauden viimeisen ottelunsa Kauhavan Pallokerhoa vastaan. Ottelu päättyi 2-2 lopputulokseen.

Kevätkaudella Vaasan Piirin 6.divisioona oli jaettu kahteen lohkoon. Ponnistus/2 sijoittui omassa yhdentoista joukkueen lohkossaan neljänneksi. Keväällä pelejä kertyi 10kappaletta ja näistä saldona oli 5 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 tappiota. Kevätkierroksen hyvän menestyksen ansiosta joukkue pääsi syyskaudeksi mukaan yläloppusarjaan.

Syyskauden yläloppusarjaan lähdettiin mukaan 11 joukkueen voimin, joista VPS-j/ 2 joutui kuitenkin luopumaan sarjasta, näin ollen yläloppusarja pelattiin 10 joukkueen voimin. Joukkue lähti ennakkoluulottomasti haastamaan yläloppusarjan muita joukkueita. Lopulta yläloppusarjassa joukkueen sijoitus oli seitsemäs. Yhdeksästä pelistä saldona oli 1 voitto, 5 tasapeliä ja 3 tappiota. Joukkueen menestys oli ennalta odotettua parempaa ja kausi kaiken kaikkiaan oli erittäin onnistunut.

Joukkueen sisäisen maalipörssin voitti hurjan syysvireen löytänyt Jussi Rintasalo kahdellatoista maalillaan. Muita ehdottomia onnistujia olivat puolustuksessa hienon kauden pelanneet Niko Vuorimaa ja Joonas Portin, keskikentällä hienosti taistelleet Joonas Isoluoma ja Jami Kallioniemi, hyökkäyspäässä erinomaisesti onnistuneet Jani Takala ja Tommi Rintasalo. Iso kiitos kaikille kauden aikana mukana olleille.

--