Raw-penkki Pietarsaari

Aprillipäivänä 1.4. järjestettiin Pietarsaaressa kansalliset Raw-penkkipunnerruskilpailut, johon Ponnistuksen voimapesä Janne Halmesmäki osallistui. Janne lähti tekemään tulosta elokuun raaka SM-kisoja silmällä pitäen ja rikkomaan vaadittavan tulosrajan joka on 155kg sarjaan M93kg.

Jannen ensimmäinen nosto 155kg oli kuin tangossa ei olisi rautaa ollutkaan niin helposti romut ylös lensi. 3-0 tyylipuhdas nosto! Toiseen nostoon Janne kehotti kylmänviileästi levymiehiä lastaamaan miehen omat kilpailuennätysraudat 172,5kg. Ei muuta kun tangon alla ja komennot start, press ja track se oli siinä!! Oma henkilökohtainen ennätys puhtaasti 3-0!! Viimeiseen lastattiin 177kg, joka jäi loppuojennusta vaille. Harmittavan lähelle jäi viimeinen yritys.
Janne sanoikin heti nostojen jälkeen että ei kyllä odottanut näin hyvää tulosta, kun ottaa edellisviikon sairastelun ja tukkoisuuden huomioon. Lapuan voimapesä nähdäänkin sitten toukokuussa Lapuan omissa kisoissa seuraavan kerran tositoimissa. Päätähtäin on ehdottomasti elokuun RAW SM-kilpailut Äänekoskella.
Näin myös Janne avasi voimanostoliiton kilpailukauden 2012 upeasti omalla ennätyksellään!!! Miesten 93kg raw-penkkipunnerrus tämänhetkisessä rankingissa Janne nousi upeasti toiselle sijalla!!

--